Ali Babacan Manavgat’ta

GÜNDEM 01.08.2021 - 16:12, Güncelleme: 01.08.2021 - 16:12
 

Ali Babacan Manavgat’ta

Antalya’da yangın bölgelerini ziyaret eden DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, “İki sözün başında ‘milli ve yerli’ kelimesini ağzından düşürmeyen bir hükümetin böyle bir felakette iki uçak bir ülkeden, beş uçak bir ülkeden isteme gibi bir lüksü olamaz” dedi.

haberimizvar.net- DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Antalya’da orman yangını bölgesine giderek yangından etkilenen vatandaşları dinledi. Babacan, beraberindeki heyetle birlikte Manavgat’taki yangın dayanışma merkezini ziyaret etti. Afet Koordinasyon Merkezi’nin önünde açıklama yapan Babacan Türkiye’nin felakete hazırlıksız yakalandığını söyledi. KAYNAKLAR DOĞRU HARCANMIYOR Yangınların sebebinin sonuna kadar araştırılması gerektiğini vurgulayan Ali Babacan, “Yangının doğal sebepleri olabilir. Kaza olur, kasıt olur. Araştırıp bulmak devletin görevidir ama yangın çıktıktan sonra tedbirsiz yakalanmak kabul edilemez, affedilemez. Benim çağrım; devletin millî ve yerli kapasitesini tekrar oluşturmasıdır. İki sözün başında milli ve yerli kelimesini ağzından düşürmeyen bir hükümetin böyle bir felakette iki uçak bir ülkeden, beş uçak bir ülkeden isteme gibi bir lüksü olamaz. Bu ülkenin kaynakları vardır, ama doğru harcanmamaktadır” dedi. Babacan’a DEVA Partisi genel başkan yardımcıları Selma Aliye Kavaf, Candan Karlıtekin, Evrim Rızvanoğlu ve Mustafa Uçak eşlik etti. 
Antalya’da yangın bölgelerini ziyaret eden DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, “İki sözün başında ‘milli ve yerli’ kelimesini ağzından düşürmeyen bir hükümetin böyle bir felakette iki uçak bir ülkeden, beş uçak bir ülkeden isteme gibi bir lüksü olamaz” dedi.

haberimizvar.net-  DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Antalya’da orman yangını bölgesine giderek yangından etkilenen vatandaşları dinledi. Babacan, beraberindeki heyetle birlikte Manavgat’taki yangın dayanışma merkezini ziyaret etti. Afet Koordinasyon Merkezi’nin önünde açıklama yapan Babacan Türkiye’nin felakete hazırlıksız yakalandığını söyledi.

KAYNAKLAR DOĞRU HARCANMIYOR

Yangınların sebebinin sonuna kadar araştırılması gerektiğini vurgulayan Ali Babacan, “Yangının doğal sebepleri olabilir. Kaza olur, kasıt olur. Araştırıp bulmak devletin görevidir ama yangın çıktıktan sonra tedbirsiz yakalanmak kabul edilemez, affedilemez. Benim çağrım; devletin millî ve yerli kapasitesini tekrar oluşturmasıdır. İki sözün başında milli ve yerli kelimesini ağzından düşürmeyen bir hükümetin böyle bir felakette iki uçak bir ülkeden, beş uçak bir ülkeden isteme gibi bir lüksü olamaz. Bu ülkenin kaynakları vardır, ama doğru harcanmamaktadır” dedi. Babacan’a DEVA Partisi genel başkan yardımcıları Selma Aliye Kavaf, Candan Karlıtekin, Evrim Rızvanoğlu ve Mustafa Uçak eşlik etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.