Ali Yılmaz'a silahlı saldırı

GÜNDEM (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 03.11.2023 - 13:57, Güncelleme: 03.11.2023 - 17:09
 

Ali Yılmaz'a silahlı saldırı

Antalya’nın tanınmış iş insanlarından Mevlana Petrol Yönetim Kurulu Başkanı ve Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Meclis Üyesi Ali Yılmaz’ın makam aracına silahlı saldırı düzenlendi. Yılmaz'ın içinde olmadığı sırada gerçekleşen saldırıda minibüse 7 kurşun isabet etti.

haberimizvar.net- Sabaha karşı 01.30 sıralarında yapılan saldırı, Mevlana Kavşağı’ndaki merkez bürosunun kapı girişinde yaşandı. Silahlı saldırgan, iş insanı Ali Yılmaz’ın kullandığı park halindeki 07 AY 121 plakalı boş siyah minibüse 7 el ateş etti. İçinde Ali Yılmaz’ın olmadığı sırada gerçekleşen saldırıyı yapan kişi karanlıkta kayıplara karıştı. Kurşunlamadan hemen sonra çalışanların durumu polise bildirmeleri üzerine olay yeri inceleme ekipleri minibüste araştırma yaptı. Saldırıyı gerçekleştiren kişinin de aranmasına başlandı. 'AZMETTİREN ORTAYA ÇIKACAKTIR' Uzun süredir, hem Antalyaspor yönetimleri, hem de ATSO meclisinde yaptığı konuşmalarla sık sık gündeme gelen, Antalyaspor Vakfı'nda başkanlık ve Antalyaspor A.Ş'de ise 2. başkanlık görevlerini üstlenen iş insanı Ali Yılmaz, saldırıdan sonra durumun emniyet ve savcılığa intikal ettiğini belirterek, kimseyle herhangi bir husumeti olmadığını söyledi. Yılmaz, “Ben bu saldırıyı düzenleyen ve azmettiren kişiyi emniyet güçlerimizin ve başsavcılığımızın ortaya çıkaracağına inanıyorum" dedi. 
Antalya’nın tanınmış iş insanlarından Mevlana Petrol Yönetim Kurulu Başkanı ve Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Meclis Üyesi Ali Yılmaz’ın makam aracına silahlı saldırı düzenlendi. Yılmaz'ın içinde olmadığı sırada gerçekleşen saldırıda minibüse 7 kurşun isabet etti.

haberimizvar.net- Sabaha karşı 01.30 sıralarında yapılan saldırı, Mevlana Kavşağı’ndaki merkez bürosunun kapı girişinde yaşandı. Silahlı saldırgan, iş insanı Ali Yılmaz’ın kullandığı park halindeki 07 AY 121 plakalı boş siyah minibüse 7 el ateş etti. İçinde Ali Yılmaz’ın olmadığı sırada gerçekleşen saldırıyı yapan kişi karanlıkta kayıplara karıştı. Kurşunlamadan hemen sonra çalışanların durumu polise bildirmeleri üzerine olay yeri inceleme ekipleri minibüste araştırma yaptı. Saldırıyı gerçekleştiren kişinin de aranmasına başlandı.

'AZMETTİREN ORTAYA ÇIKACAKTIR'

Uzun süredir, hem Antalyaspor yönetimleri, hem de ATSO meclisinde yaptığı konuşmalarla sık sık gündeme gelen, Antalyaspor Vakfı'nda başkanlık ve Antalyaspor A.Ş'de ise 2. başkanlık görevlerini üstlenen iş insanı Ali Yılmaz, saldırıdan sonra durumun emniyet ve savcılığa intikal ettiğini belirterek, kimseyle herhangi bir husumeti olmadığını söyledi. Yılmaz, “Ben bu saldırıyı düzenleyen ve azmettiren kişiyi emniyet güçlerimizin ve başsavcılığımızın ortaya çıkaracağına inanıyorum" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.