Alın teriyle çalışanın yanındayız

SİYASET 21.03.2024 - 16:03, Güncelleme: 21.03.2024 - 16:03
 

Alın teriyle çalışanın yanındayız

Elmalı Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Halil Öztürk, sanayi esnafının ziyaretinde yaptığı açıklamada, "Alın teriyle, emeğiyle çalışan değerli sanayi esnafımızın yanındayız" dedi.

haberimizvar.net- Elmalı Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Halil Öztürk, yerel seçim çalışmaları kapsamında sanayi esnafını ziyaret ederek projelerini anlattı. Öztürk, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, "İlçemiz sanayisinin  gelişmesi ve gerekli ihtiyaçlarının karşılanması adına şimdiye kadar yapmış olduğumuz yatırımları ve yapacak olduğumuz projelerimizi değerlendirdik. Her zaman yanında olduğumuz, alın teriyle, emeğiyle çalışan değerli sanayi esnafımıza ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyor, bol kazançlar diliyorum" dedi. Elmalı Belediye Başkanı ve Adayı Halil Öztürk'ün sanayi esnafını ziyaretinde belediye başkan yardımcısı Hasan Aydın ile belediye meclis üyesi adayları eşlik etti.
Elmalı Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Halil Öztürk, sanayi esnafının ziyaretinde yaptığı açıklamada, "Alın teriyle, emeğiyle çalışan değerli sanayi esnafımızın yanındayız" dedi.

haberimizvar.net- Elmalı Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Halil Öztürk, yerel seçim çalışmaları kapsamında sanayi esnafını ziyaret ederek projelerini anlattı. Öztürk, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, "İlçemiz sanayisinin  gelişmesi ve gerekli ihtiyaçlarının karşılanması adına şimdiye kadar yapmış olduğumuz yatırımları ve yapacak olduğumuz projelerimizi değerlendirdik. Her zaman yanında olduğumuz, alın teriyle, emeğiyle çalışan değerli sanayi esnafımıza ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyor, bol kazançlar diliyorum" dedi.

Elmalı Belediye Başkanı ve Adayı Halil Öztürk'ün sanayi esnafını ziyaretinde belediye başkan yardımcısı Hasan Aydın ile belediye meclis üyesi adayları eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.