Alkışlar Kocagöz'e

SİYASET 03.04.2024 - 13:24, Güncelleme: 03.04.2024 - 13:34
 

Alkışlar Kocagöz'e

Kepez'de bir ilke imza atarak CHP'ye belediye başkanlığını kazandıran Mesut Kocagöz, mazbatasını aldıktan sonra öyle harika mesajlar verdi ki alkışlamamak olanaksız. Giderek bozulan siyaset diline bir anlamda ayar verdi Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz.

Antalya ile birlikte yurdum siyasetçilerine de 'Siz de benim gibi düşünün, kimseyi ötekileştirmeden, kamplaştırmadan, herkesi kucaklayan bir düşünceyi benimseyin, insan odaklı bir siyasetçi ve belediye başkanı profili çizin' mesajını yolladı. 26 CHP'li Kepez Belediye Meclisi Üyesi ile birlikte mazbatasını alan Mesut Kocagöz'ün şu sözlerini önemsiyorum: "Hep söyledim, sevgi kazandı, kardeşlik kazandı. Nefret ve kavgayı değil, sevgiyi büyütmeye çalışacağız" Kepez, çok önemli bir yerleşim bölgesi. Kepez, Türkiye'nin 7 ayrı bölgesinden gelen, dili, kültürü, gelenekleri ayrı olan insanların yaşadığı bir yer. Kepez'de yaşayan herkesin barış içinde, huzur içinde, sevgi içinde, kardeşlik içinde yaşamayı istediği bir yer. Kepez, Mesut Kocagöz gibi bir belediye başkanına sahip olduğu için çok şanslı. Seçim kampanyasında gösterdi ki Kepez'de ayrışma, ötekileştirme olmayacak. Öncelikle birlik, beraberlik ve barış ve sevgi öne çıkacak Kepez'de. Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün şu sözlerini Antalya'yı yönetenler ile Antalya'yı yönetmeye talip olanlar ile Antalya'yı geleceğe taşmayı düşünen tüm bireyler özümsemeli ve Kepez'den verilen bu anlamlı mesajları yol haritalarının en önemli verisi olarak algılamalı. Şöyle diyor Mesut Kocagöz: "Kepezli mutlu olacak, çocuklarımız ve gençlerimizin geleceği için, kadınlarımızın başının dik olması için, emeklilerimizin daha rahat yaşayabilmeleri için, engellerimiz için projelerimizle beraber Kepez'e geliyoruz. Umarım bize güvenenlere mahcup olmayız" Yolun açık olan Mesut Kocagöz. Gözün aydın Kepezli kardeşim.
Kepez'de bir ilke imza atarak CHP'ye belediye başkanlığını kazandıran Mesut Kocagöz, mazbatasını aldıktan sonra öyle harika mesajlar verdi ki alkışlamamak olanaksız. Giderek bozulan siyaset diline bir anlamda ayar verdi Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz.

Antalya ile birlikte yurdum siyasetçilerine de 'Siz de benim gibi düşünün, kimseyi ötekileştirmeden, kamplaştırmadan, herkesi kucaklayan bir düşünceyi benimseyin, insan odaklı bir siyasetçi ve belediye başkanı profili çizin' mesajını yolladı. 26 CHP'li Kepez Belediye Meclisi Üyesi ile birlikte mazbatasını alan Mesut Kocagöz'ün şu sözlerini önemsiyorum: "Hep söyledim, sevgi kazandı, kardeşlik kazandı. Nefret ve kavgayı değil, sevgiyi büyütmeye çalışacağız" Kepez, çok önemli bir yerleşim bölgesi.

Kepez, Türkiye'nin 7 ayrı bölgesinden gelen, dili, kültürü, gelenekleri ayrı olan insanların yaşadığı bir yer. Kepez'de yaşayan herkesin barış içinde, huzur içinde, sevgi içinde, kardeşlik içinde yaşamayı istediği bir yer. Kepez, Mesut Kocagöz gibi bir belediye başkanına sahip olduğu için çok şanslı. Seçim kampanyasında gösterdi ki Kepez'de ayrışma, ötekileştirme olmayacak. Öncelikle birlik, beraberlik ve barış ve sevgi öne çıkacak Kepez'de. Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün şu sözlerini Antalya'yı yönetenler ile Antalya'yı yönetmeye talip olanlar ile Antalya'yı geleceğe taşmayı düşünen tüm bireyler özümsemeli ve Kepez'den verilen bu anlamlı mesajları yol haritalarının en önemli verisi olarak algılamalı.

Şöyle diyor Mesut Kocagöz: "Kepezli mutlu olacak, çocuklarımız ve gençlerimizin geleceği için, kadınlarımızın başının dik olması için, emeklilerimizin daha rahat yaşayabilmeleri için, engellerimiz için projelerimizle beraber Kepez'e geliyoruz. Umarım bize güvenenlere mahcup olmayız" Yolun açık olan Mesut Kocagöz. Gözün aydın Kepezli kardeşim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.