ALKÜ Diş Hekimliğine, SGK'dan bütçe

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.12.2023 - 22:53, Güncelleme: 28.12.2023 - 23:05
 

ALKÜ Diş Hekimliğine, SGK'dan bütçe

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan, Diş Hekimliği Fakültesine 2024 yılında ödenecek bütçenin belirlendiği "Sağlık Kurumlarında Global Bütçe Protokolü"nü SGK yetkilileri ile imzaladı.

haberimizvar.net- ALKÜ sağlık alanında verdiği hizmetler için yeni protokoller imzalamaya devam ediyor. Bu bünyede ALKÜ Diş Hekimliği Fakültesinin 2024 yılı hizmet bedelinin ödeneği için SGK ile "Sağlık Kurumlarında Global Bütçe Protokolü" imzalandı. Ankara’daki SGK binasında yapılan protokol, ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan ile Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürü Doç. Dr. Eren Usul ve Sağlıkta Kaynak Yönetimi Daire Başkanı Dt. Seyfullah Kurt arasında imzalandı. Protokol çerçevesinde, 2024 yılında ALKÜ Diş Hekimliği Fakültesine ödenecek bütçe yer aldı. Atılan imzalar sonrası açıklama yapan Türkdoğan, yeni dönemde de protokol anlaşmalarının devam edeceğini belirterek, "Pandemi döneminde SGK tarafından hayata geçirilen ve halen yürürlükte olan ‘Sağlık Kurumlarında Global Bütçe Protokolü’nü imzalayarak fakültemize ödenecek bütçe belli oldu. İmzaladığımız protokol ile Diş Hekimliği Fakültemizin hizmet kalitesini daha ileri bir seviyeye taşıyabileceğiz. Protokolün imzalanmasında emekleri olan başta Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Vedat Işıkhan’a, SGK Başkanı Dr. Raci Kaya’ya, GSS Genel Müdürü Doç. Dr. Eren Usul ve Daire Başkanı Dt. Seyfullah Kurt’a teşekkür ederim. Protokolümüz hayırlı olsun” dedi.
Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan, Diş Hekimliği Fakültesine 2024 yılında ödenecek bütçenin belirlendiği "Sağlık Kurumlarında Global Bütçe Protokolü"nü SGK yetkilileri ile imzaladı.

haberimizvar.net-  ALKÜ sağlık alanında verdiği hizmetler için yeni protokoller imzalamaya devam ediyor. Bu bünyede ALKÜ Diş Hekimliği Fakültesinin 2024 yılı hizmet bedelinin ödeneği için SGK ile "Sağlık Kurumlarında Global Bütçe Protokolü" imzalandı. Ankara’daki SGK binasında yapılan protokol, ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan ile Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürü Doç. Dr. Eren Usul ve Sağlıkta Kaynak Yönetimi Daire Başkanı Dt. Seyfullah Kurt arasında imzalandı. Protokol çerçevesinde, 2024 yılında ALKÜ Diş Hekimliği Fakültesine ödenecek bütçe yer aldı.

Atılan imzalar sonrası açıklama yapan Türkdoğan, yeni dönemde de protokol anlaşmalarının devam edeceğini belirterek, "Pandemi döneminde SGK tarafından hayata geçirilen ve halen yürürlükte olan ‘Sağlık Kurumlarında Global Bütçe Protokolü’nü imzalayarak fakültemize ödenecek bütçe belli oldu. İmzaladığımız protokol ile Diş Hekimliği Fakültemizin hizmet kalitesini daha ileri bir seviyeye taşıyabileceğiz. Protokolün imzalanmasında emekleri olan başta Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Vedat Işıkhan’a, SGK Başkanı Dr. Raci Kaya’ya, GSS Genel Müdürü Doç. Dr. Eren Usul ve Daire Başkanı Dt. Seyfullah Kurt’a teşekkür ederim. Protokolümüz hayırlı olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.