ALKÜ’ye yeni rektör

EĞİTİM 18.09.2019 - 12:28, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

ALKÜ’ye yeni rektör

Cumhurbaşkanlığı tarafından bugün resmi gazetede yayınlanan kararname ile Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörlüğü'ne Prof. Dr. Ekrem Kalan atandı

haberimizvar.net Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzaladığı kararname ile Alaaddin Keykubat Üniversitesi  (ALKÜ) Rektörlüğü'ne Prof. Dr. Ekrem Kalan atandı. EKREM KALAN KİMDİR?  14 Mart 1980 doğumlu olan Kalan, İstanbul Mimar Sinan Üniversitesi tarih bölümünde lisans eğitimini tamamlamasının ardından yüksek lisans eğitimini yine aynı üniversitede Ortaçağ Tarihi üzerine yaptı. Doktora eğitimini Rusya'da yer alan Kazan Federal Üniversitesi'nde Rusya Tarihi üzerine yaptı. Moğolistan Üniversitesi'nde okutman olarak başladığı eğitmenlik hayatında çeşitli üniversitelerde eğitim veren Prof. Dr Ekrem Kalan, son olarak Akdeniz Üniversitesi'nde Tarih Bölümünde 'Ortaçağ Tarihi' eğitimi vermekte idi.
Cumhurbaşkanlığı tarafından bugün resmi gazetede yayınlanan kararname ile Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörlüğü'ne Prof. Dr. Ekrem Kalan atandı

haberimizvar.net Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzaladığı kararname ile Alaaddin Keykubat Üniversitesi  (ALKÜ) Rektörlüğü'ne Prof. Dr. Ekrem Kalan atandı.

EKREM KALAN KİMDİR? 

14 Mart 1980 doğumlu olan Kalan, İstanbul Mimar Sinan Üniversitesi tarih bölümünde lisans eğitimini tamamlamasının ardından yüksek lisans eğitimini yine aynı üniversitede Ortaçağ Tarihi üzerine yaptı. Doktora eğitimini Rusya'da yer alan Kazan Federal Üniversitesi'nde Rusya Tarihi üzerine yaptı. Moğolistan Üniversitesi'nde okutman olarak başladığı eğitmenlik hayatında çeşitli üniversitelerde eğitim veren Prof. Dr Ekrem Kalan, son olarak Akdeniz Üniversitesi'nde Tarih Bölümünde 'Ortaçağ Tarihi' eğitimi vermekte idi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.