Alo! Acil Mavi Hat mı?

YEREL 29.08.2023 - 10:22, Güncelleme: 29.08.2023 - 10:57
 

Alo! Acil Mavi Hat mı?

Akdeniz’in korunması için yeni bir adım atıldı. Deniz Temiz Derneği ve Turmepa, denizlerin kirletilmesini önlemek amacıyla Acil Mavi Hattı adında ücretsiz ihbar hattı kurdu.

haberimizvar.net- Deniz ve çevre kirliliğini önlemek amacıyla Deniz Temiz Derneği ve Turmepa Antalya Şubesi 444 67 67 numaralı Acil Mavi Hattı kurdu.Deniz Temiz Derneği ve Turmepa Antalya Şube Başkanı İzzet Ünlü, sosyal medya hesabından ücretsiz hattın duyurusunu yaptı. Ünlü, “Acil Mavi Hattı arayan vatandaşlar, çevrelerindeki deniz kirliliğini bildirebilecek, ilgili makamları harekete geçirmeleri için uyarabilecekler. Acil Mavi Hattı’nın numarası 444 67 67’dir. Bu numarayı rehberinize kaydederek, denizlerimizin temizliği için duyarlılık gösterebilirsiniz. Deniz Temiz Derneği ve TURMEPA, denizlerimizin temizliği için yıllardır birçok proje ve eğitim faaliyeti yürütmektedir. Denizlerimizi temiz tutmak, sonradan temizlemeye çalışmaktan çok daha ekonomik ve akılcıdır. Acil Mavi Hattı’nı arayarak, denizlerimize sahip çıkın.” diye konuştu. Deniz Temiz Derneği ve Turmepa Antalya Şube Başkanı İzzet Ünlü, sosyal medya paylaşımında da şunları kaydetti: “Acil Mavi Hattı 444 67 67 lütfen bu telefonu bir kenara not ediniz. ACİL MAVİ HATTI, DenizTemiz Derneği / TURMEPA’nın denizlerin kirletilmesini önlemek amacıyla açmış olduğu ücretsiz ihbar hattıdır. Kirliliğe duyarsızlığı yıkmak, ilgili makamları eyleme geçirmek için siz de çevrenizdeki deniz kirliliğini şikayet etmek için arayın!”
Akdeniz’in korunması için yeni bir adım atıldı. Deniz Temiz Derneği ve Turmepa, denizlerin kirletilmesini önlemek amacıyla Acil Mavi Hattı adında ücretsiz ihbar hattı kurdu.

haberimizvar.net- Deniz ve çevre kirliliğini önlemek amacıyla Deniz Temiz Derneği ve Turmepa Antalya Şubesi 444 67 67 numaralı Acil Mavi Hattı kurdu. Deniz Temiz Derneği ve Turmepa Antalya Şube Başkanı İzzet Ünlü, sosyal medya hesabından ücretsiz hattın duyurusunu yaptı.

Ünlü, “Acil Mavi Hattı arayan vatandaşlar, çevrelerindeki deniz kirliliğini bildirebilecek, ilgili makamları harekete geçirmeleri için uyarabilecekler. Acil Mavi Hattı’nın numarası 444 67 67’dir. Bu numarayı rehberinize kaydederek, denizlerimizin temizliği için duyarlılık gösterebilirsiniz. Deniz Temiz Derneği ve TURMEPA, denizlerimizin temizliği için yıllardır birçok proje ve eğitim faaliyeti yürütmektedir. Denizlerimizi temiz tutmak, sonradan temizlemeye çalışmaktan çok daha ekonomik ve akılcıdır. Acil Mavi Hattı’nı arayarak, denizlerimize sahip çıkın.” diye konuştu.

Deniz Temiz Derneği ve Turmepa Antalya Şube Başkanı İzzet Ünlü, sosyal medya paylaşımında da şunları kaydetti: “Acil Mavi Hattı 444 67 67 lütfen bu telefonu bir kenara not ediniz. ACİL MAVİ HATTI, DenizTemiz Derneği / TURMEPA’nın denizlerin kirletilmesini önlemek amacıyla açmış olduğu ücretsiz ihbar hattıdır. Kirliliğe duyarsızlığı yıkmak, ilgili makamları eyleme geçirmek için siz de çevrenizdeki deniz kirliliğini şikayet etmek için arayın!”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.