Altın Portakal’ın jüri başkanı Ustaoğlu

GÜNDEM 03.08.2022 - 10:41, Güncelleme: 03.08.2022 - 10:41
 

Altın Portakal’ın jüri başkanı Ustaoğlu

Antalya Büyükşehir Belediyesi Ekim ayında gerçekleşecek Altın Portakal Film Festivali’nin jüri başkanını Yapımcı, yönetmen ve senarist Yeşim Ustaoğlu olarak belirledi.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediyesi 1- 8 Ekim tarihlerinde düzenlenecek 59. Antalya Altın Portakal Film Festivali için hazırlıklara başladı. Festival kapsamında ilk olarak Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması jürisine, senarist, yönetmen ve yapımcı Yeşim Ustaoğlu başkanlık edeceği duyuruldu. Aldığı bir çok ödülle tanınan Ustaoğlu'nun başkanlık haberini Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek paylaştı. YAZILI AÇIKLAMADA DUYURDU Böcek yaptığı yazılı açıklamada, tüm filmlerin Türkiye'deki ilk gösterimlerini yapacağı Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması jürisine; 1984 yılında çektiği ilk kısa filmi "Bir Anı Yakalamak"tan, son filmi "Tereddüt"e kadar geçen süreçte ulusal ve uluslararası alanda ödüllere layık görülen, başarılı filmlere imza atan, sinemanın 'auteur' (yaratıcı) yönetmenlerinden Yeşim Ustaoğlu'nun başkanlık edeceğini belirtti.  
Antalya Büyükşehir Belediyesi Ekim ayında gerçekleşecek Altın Portakal Film Festivali’nin jüri başkanını Yapımcı, yönetmen ve senarist Yeşim Ustaoğlu olarak belirledi.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediyesi 1- 8 Ekim tarihlerinde düzenlenecek 59. Antalya Altın Portakal Film Festivali için hazırlıklara başladı. Festival kapsamında ilk olarak Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması jürisine, senarist, yönetmen ve yapımcı Yeşim Ustaoğlu başkanlık edeceği duyuruldu. Aldığı bir çok ödülle tanınan Ustaoğlu'nun başkanlık haberini Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek paylaştı.

YAZILI AÇIKLAMADA DUYURDU

Böcek yaptığı yazılı açıklamada, tüm filmlerin Türkiye'deki ilk gösterimlerini yapacağı Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması jürisine; 1984 yılında çektiği ilk kısa filmi "Bir Anı Yakalamak"tan, son filmi "Tereddüt"e kadar geçen süreçte ulusal ve uluslararası alanda ödüllere layık görülen, başarılı filmlere imza atan, sinemanın 'auteur' (yaratıcı) yönetmenlerinden Yeşim Ustaoğlu'nun başkanlık edeceğini belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.