Altınovalılar topladıkları imzaları Büyükşehir’e teslim etti

GÜNDEM 06.10.2022 - 15:33, Güncelleme: 06.10.2022 - 15:33
 

Altınovalılar topladıkları imzaları Büyükşehir’e teslim etti

Altınova Mahallesi’nde yaşayanlar sefer sayılarının az olması ve belirlenen saatlerde otobüslerin duraklara yetişmemesiyle nedeniyle imza kampanyası başlatmıştı. Toplanan imzalar Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne dilekçe ile birlikte teslim edildi.

haberimizvar.net- Antalya Altınova mahalle halkının bir süre önce ulaşım koşullarının iyileştirilmesi için başlattığı imza çalışması tamamlandı.  Son zamanlarda Antalya’nın Altınova mahallesinde yaşayanlar ulaşım sorununa dikkat çekmek için tepkilerini dile getiriyordu. İşe geliş gidişlerde, öğrencilerin okula ulaşımında yaşanan zorluklar mahalle halkının tepkisini çekiyordu. İmza çalışmaların yürütüldüğü süreçte mahalle sakinlerinden bir yurttaş yaşadığı zorlukları şöyle anlattı:  "Biliyorsunuz, memlekette hastane randevusu almak zaten çok zor. Ona rağmen bir şekilde randevu alıyoruz ama bu sefer de otobüs geç geldiği için randevu saatine yetişemiyoruz."  Mahalleden bir anne ise yaşadıklarını "Çocuğum Anadolu Lisesi'ni kazandı ama kazandığı okula otobüsün olmaması ve servis ücreti karşılayacak durumumuz olmadığı için gönderemedik. Bizim mahalleden okula gidecek bir şehir içi hatlarından otobüs yok. Biz de mecburen mahalledeki liseye yazdırdık" diyerek ifade etmişti.  Altınova bölgesinden şehir merkezine doğrudan ulaşımın sağlanması, sadece saatte bir geçen aktarma sefer sayılarının arttırılması ve sokak aralarının ışıklandırılması talepleriyle toplanan imzalar, yaklaşık iki aydır sürdürülen mücadele sonrası Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne dilekçe eşliğinde teslim edildi.
Altınova Mahallesi’nde yaşayanlar sefer sayılarının az olması ve belirlenen saatlerde otobüslerin duraklara yetişmemesiyle nedeniyle imza kampanyası başlatmıştı. Toplanan imzalar Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne dilekçe ile birlikte teslim edildi.

haberimizvar.net- Antalya Altınova mahalle halkının bir süre önce ulaşım koşullarının iyileştirilmesi için başlattığı imza çalışması tamamlandı.  Son zamanlarda Antalya’nın Altınova mahallesinde yaşayanlar ulaşım sorununa dikkat çekmek için tepkilerini dile getiriyordu. İşe geliş gidişlerde, öğrencilerin okula ulaşımında yaşanan zorluklar mahalle halkının tepkisini çekiyordu. İmza çalışmaların yürütüldüğü süreçte mahalle sakinlerinden bir yurttaş yaşadığı zorlukları şöyle anlattı:  "Biliyorsunuz, memlekette hastane randevusu almak zaten çok zor. Ona rağmen bir şekilde randevu alıyoruz ama bu sefer de otobüs geç geldiği için randevu saatine yetişemiyoruz." 

Mahalleden bir anne ise yaşadıklarını "Çocuğum Anadolu Lisesi'ni kazandı ama kazandığı okula otobüsün olmaması ve servis ücreti karşılayacak durumumuz olmadığı için gönderemedik. Bizim mahalleden okula gidecek bir şehir içi hatlarından otobüs yok. Biz de mecburen mahalledeki liseye yazdırdık" diyerek ifade etmişti. 

Altınova bölgesinden şehir merkezine doğrudan ulaşımın sağlanması, sadece saatte bir geçen aktarma sefer sayılarının arttırılması ve sokak aralarının ışıklandırılması talepleriyle toplanan imzalar, yaklaşık iki aydır sürdürülen mücadele sonrası Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne dilekçe eşliğinde teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.