Altınova'ya 24 derslikli yeni ortaokul

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 17.10.2023 - 15:39, Güncelleme: 17.10.2023 - 15:39
 

Altınova'ya 24 derslikli yeni ortaokul

Mümün Soydal tarafından Kepez Altınova’da bağışlanan ve geçen yıl 5 Nisan tarihinde temeli atılan Kübra- Mümün Soydal Ortaokulu’nun açılış töreni gerçekleştirildi.

haberimizvar.net- Hayırsever Kübra- Mümün Soydal tarafından Kepez Altınova’da bağışlanan ve geçen yıl 5 Nisan tarihinde temeli atılan Kübra- Mümün Soydal Ortaokulu’nun açılış töreni gerçekleştirildi. Törene Vali Hulusi Şahin, Kepez Kaymakamı Nusret Şahin, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, İl Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya, İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz, hayırsever Kübra ve Mümün Soydal, kızları Emine Soydal ile çok sayıda vatandaş katıldı.   'ÇOCUKLARIMIZDAN DAHA KIYMETLİ SERMAYEMİZ YOK' Hayırseverlere ve okulun yapımında emeği geçen herkese eğitime yaptıkları katkıdan dolayı teşekkür eden Vali Şahin okulun yapımında birçok meşakkatli sürecin olduğuna dikkat çekti. Vali Şahin, "Sadece arsa verilerek böyle güzel eserler ortaya çıkmıyor. Bunun birçok aşaması var. Okulumuzda süreçler çok doğru bir şekilde yapılmış ve mahallemiz güzel bir eğitim yuvasına kavuşmuş. Bu tür yatırımların devamı ile hedefimiz çocuklarımızı iyi yetiştirmek. Çünkü bizim çocuklarımızdan daha kıymetli hiçbir sermayemiz yok. Bu çocuklar bizi geleceğe taşıyacak. 2’nci yüzyılı, Türkiye yüzyılı yapacak olan işte bu çocuklarımızdır. Bugünlere de çocuklarımızın, Cumhuriyetimizin nesilleri sayesinde geldik. Bundan sonra da geleceğin o aydınlık Türkiye’sine yine bu güzel çocuklarımızın sayesinde ulaşacağız. Çok yakında kutlayacağımız Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında buluşmak üzere" dedi. ÖĞRENCİLERE KİTAP, BAHÇEYE FİDAN Konuşmasının ardından hayırsever Soydal çiftine plaket takdim eden Vali Şahin, daha sonra sınıfları gezip çocuklara kitap hediye etti. Okulun öğretmenleriyle de bir araya gelip sohbet eden Vali Şahin, ardından okul kütüphanesini gezerek kütüphaneye kitap takviyesi yapılması talimatını verdi. Programın sonunda ise Vali Şahin ve hayrsever Kübra-Mümin Soydal çifti, okul bahçesine fidan dikimi gerçekleştirdi.
Mümün Soydal tarafından Kepez Altınova’da bağışlanan ve geçen yıl 5 Nisan tarihinde temeli atılan Kübra- Mümün Soydal Ortaokulu’nun açılış töreni gerçekleştirildi.

haberimizvar.net- Hayırsever Kübra- Mümün Soydal tarafından Kepez Altınova’da bağışlanan ve geçen yıl 5 Nisan tarihinde temeli atılan Kübra- Mümün Soydal Ortaokulu’nun açılış töreni gerçekleştirildi. Törene Vali Hulusi Şahin, Kepez Kaymakamı Nusret Şahin, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, İl Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya, İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz, hayırsever Kübra ve Mümün Soydal, kızları Emine Soydal ile çok sayıda vatandaş katıldı. 

 'ÇOCUKLARIMIZDAN DAHA KIYMETLİ SERMAYEMİZ YOK'

Hayırseverlere ve okulun yapımında emeği geçen herkese eğitime yaptıkları katkıdan dolayı teşekkür eden Vali Şahin okulun yapımında birçok meşakkatli sürecin olduğuna dikkat çekti. Vali Şahin, "Sadece arsa verilerek böyle güzel eserler ortaya çıkmıyor. Bunun birçok aşaması var. Okulumuzda süreçler çok doğru bir şekilde yapılmış ve mahallemiz güzel bir eğitim yuvasına kavuşmuş. Bu tür yatırımların devamı ile hedefimiz çocuklarımızı iyi yetiştirmek. Çünkü bizim çocuklarımızdan daha kıymetli hiçbir sermayemiz yok. Bu çocuklar bizi geleceğe taşıyacak. 2’nci yüzyılı, Türkiye yüzyılı yapacak olan işte bu çocuklarımızdır. Bugünlere de çocuklarımızın, Cumhuriyetimizin nesilleri sayesinde geldik. Bundan sonra da geleceğin o aydınlık Türkiye’sine yine bu güzel çocuklarımızın sayesinde ulaşacağız. Çok yakında kutlayacağımız Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında buluşmak üzere" dedi.

ÖĞRENCİLERE KİTAP, BAHÇEYE FİDAN

Konuşmasının ardından hayırsever Soydal çiftine plaket takdim eden Vali Şahin, daha sonra sınıfları gezip çocuklara kitap hediye etti. Okulun öğretmenleriyle de bir araya gelip sohbet eden Vali Şahin, ardından okul kütüphanesini gezerek kütüphaneye kitap takviyesi yapılması talimatını verdi. Programın sonunda ise Vali Şahin ve hayrsever Kübra-Mümin Soydal çifti, okul bahçesine fidan dikimi gerçekleştirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.