ALTSO’nun bütçesi 60 milyon TL

EKONOMİ 27.12.2023 - 12:42, Güncelleme: 27.12.2023 - 12:42
 

ALTSO’nun bütçesi 60 milyon TL

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ALTSO) Aralık ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, ALTSO’nun 2024 yılı denk gelir gider bütçesi 60 Milyon TL olarak kabul edildi.

haberimizvar.net- Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’nın Aralık ayı olağan meclis toplantısı 26 Aralık 2023 Salı günü ALTSO Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantı Aziz Şehitlerimiz için Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren ALTSO Başkanı Eray Erdem, Aralık ayında gerçekleştirilen yönetim kurulu faaliyetlerini meclis üyeleriyle paylaştı. ALANYA GİRİŞİMCİLİK ZİRVESİ Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi, Alanya Üniversitesi ve BAKA iş birliğinde gerçekleştirilen Alanya Girişimcilik Zirvesi’nin ayrıntılarını meclis üyeleriyle paylaşan Erdem, “ALTSO olarak gerek kadın girişimcilerimiz, gerekse genç girişimcilerimiz ile sürekli görüş alışverişinde bulunup, girişimci arkadaşlarımızın desteklenmesi konusunda neler yapabileceğimizi değerlendiriyoruz” dedi. BİLGİLENDİRME TOPLANTILARI KOSGEB ve BAKA iş birliğinde gerçekleştirilen bilgilendirme toplantılarına da değinen Başkan Erdem, “Üyelerimizin güncel desteklerden faydalanabilmesi için KOSGEB ve BAKA iş birliğinde bilgilendirme toplantıları düzenleyip, üyelerimizin görüş ve önerilerini alıyoruz” diye konuştu. Turizmin önemli paydaşlarından olan su sporu işletmecileri ile toplantı yaptıklarını ifade eden Başkan Erdem, “Arıtma, kalifiye personel, su sporu işletmecilerine tahsis edilen alanların yetersizliği, hanutçuluk, kira ücretleri gibi önemli konular üzerine istişarelerde bulunup, kıymetli arkadaşlarımızın STCW (Can kurtarma araçlarını kullanma yeterliği belgesi) yenileme sürecinin Alanya’da yapılabilmesi ile ilgili taleplerini aldık” dedi. Başkan Erdem ayrıca, komite toplantıları, eğitim çalışmaları ile ilgili olarak da meclis üyelerine bilgiler aktararak, görüş ve önerilerini aldı.  Başkan Erdem’in konuşmasının ardından ise ALTSO’nun 2024 Yılı Denk Gelir Gider Bütçesi 60 Milyon TL olarak kabul edildi.
Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ALTSO) Aralık ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, ALTSO’nun 2024 yılı denk gelir gider bütçesi 60 Milyon TL olarak kabul edildi.

haberimizvar.net-  Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’nın Aralık ayı olağan meclis toplantısı 26 Aralık 2023 Salı günü ALTSO Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantı Aziz Şehitlerimiz için Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren ALTSO Başkanı Eray Erdem, Aralık ayında gerçekleştirilen yönetim kurulu faaliyetlerini meclis üyeleriyle paylaştı.

ALANYA GİRİŞİMCİLİK ZİRVESİ

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi, Alanya Üniversitesi ve BAKA iş birliğinde gerçekleştirilen Alanya Girişimcilik Zirvesi’nin ayrıntılarını meclis üyeleriyle paylaşan Erdem, “ ALTSO olarak gerek kadın girişimcilerimiz, gerekse genç girişimcilerimiz ile sürekli görüş alışverişinde bulunup, girişimci arkadaşlarımızın desteklenmesi konusunda neler yapabileceğimizi değerlendiriyoruz” dedi.

BİLGİLENDİRME TOPLANTILARI

KOSGEB ve BAKA iş birliğinde gerçekleştirilen bilgilendirme toplantılarına da değinen Başkan Erdem, “Üyelerimizin güncel desteklerden faydalanabilmesi için KOSGEB ve BAKA iş birliğinde bilgilendirme toplantıları düzenleyip, üyelerimizin görüş ve önerilerini alıyoruz” diye konuştu.

Turizmin önemli paydaşlarından olan su sporu işletmecileri ile toplantı yaptıklarını ifade eden Başkan Erdem, “Arıtma, kalifiye personel, su sporu işletmecilerine tahsis edilen alanların yetersizliği, hanutçuluk, kira ücretleri gibi önemli konular üzerine istişarelerde bulunup, kıymetli arkadaşlarımızın STCW (Can kurtarma araçlarını kullanma yeterliği belgesi) yenileme sürecinin Alanya’da yapılabilmesi ile ilgili taleplerini aldık” dedi.

Başkan Erdem ayrıca, komite toplantıları, eğitim çalışmaları ile ilgili olarak da meclis üyelerine bilgiler aktararak, görüş ve önerilerini aldı. 

Başkan Erdem’in konuşmasının ardından ise ALTSO’nun 2024 Yılı Denk Gelir Gider Bütçesi 60 Milyon TL olarak kabul edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.