'Amacımız Antalya'nın mutluluğu'

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.02.2024 - 12:34, Güncelleme: 05.02.2024 - 12:56
 

'Amacımız Antalya'nın mutluluğu'

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ulaşım esnafıyla buluştuğu toplantıda yaptığı açıklamada, "Bütün amacımız taşınan çocuklarımızın, vatandaşımızın, taşıyan arkadaşlarımızın ve Antalya'nın mutluluğu" dedi.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ulaşım esnafıyla bir araya geldi. Ulaşım sektörünün içinden gelen birisi olarak esnafın sorunlarını çok iyi bildiğini söyleyen Başkan Böcek, "5 yıllık süreçte taşıyanın da taşınanın da mutlu olması için elimizden gelen ne varsa yaptık. Birlikte çalıştık, birlikte karar verdik. Bundan sonraki süreçte de yine birlikte hareket edeceğiz" dedi.    Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere başkanlığında ulaşım esnafıyla buluştu.    “BÜTÜN AMACIMIZ ANTALYA'NIN MUTLULUĞU”  Ulaşım sektörünün içinden gelen birisi olarak 5 sene içerisinde taşıyanın da taşınanın da mutlu olması için elinden gelen ne varsa yaptığını söyleyen Başkan Böcek, “Uzunca yıllar ulaşım sektöründe bulunmuş bir arkadaşınız olarak ulaşım sektörünün desteğiyle 5 yıllık bir süreç içerisinde hem taksici hem otobüs hem servisçi arkadaşlara elimizden geleni yaptık. Bütün amacımız taşınan çocuklarımızın, vatandaşımızın, taşıyan arkadaşlarımızın ve Antalya’nın mutluluğu içindi. Bununla ilgili de birlikte çalıştık, birlikte karar verdik. Vatandaşı da üzmeden ulaşım sektöründe sizlerin maliyetlerini bilen birisi olarak destek oldum, olmaya da devam edeceğim” diye konuştu.    BAŞKAN DERE: "HER DÖNEM ESNAFIMIZIN YANINDA OLDU"  Antalya Esnaf ve Sanatkarlar odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere de Başkan Muhittin Böcek ile 4 dönem Konyaaltı Belediye Başkanı 1 dönem de Büyükşehir Belediye Başkanı olarak çalıştıklarını belirterek şunları söyledi:  "Başkanımız bizim içimizden gelen birisi. Her dönem şoförün, servisçinin, taksicinin yanında olmuştur. Her dönem taleplerimizi değerlendirdi. Bizleri bugüne kadar yalnız bırakmadığı için kendisine teşekkür ederiz. Şahsım ve kurumlarım adına çıktığı yolda başarılar diliyoruz."  Toplantıya; Antalya Şoförler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan, Antalya Servisçiler Odası Başkanı Süleyman Şahin, Antalya Otobüsçüler Odası Başkanı Yasin Arslan, Kemer Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Mustafa Tıraş, Kumluca Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Bayram İğneli, Demre Şoförler Odası Başkanı Mahmut Kemal Perçin, Kaş Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Hamza Ustaer, Korkuteli Şoförler Odası Başkanı Kemal Istık, Serik Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkan Vekili Ahmet Karakoyun, Manavgat Şoförler Odası Başkanı Muammer Ünal, Manavgat Servisçiler Odası Başkanı Mustafa Aydın, Alanya Şoförler Odası Başkanı Ali Akkaya, Alanya Servisçiler Odası Başkanı Paşa Özkan, Gazipaşa Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Hasan Tüncel katıldı.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ulaşım esnafıyla buluştuğu toplantıda yaptığı açıklamada, "Bütün amacımız taşınan çocuklarımızın, vatandaşımızın, taşıyan arkadaşlarımızın ve Antalya'nın mutluluğu" dedi.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ulaşım esnafıyla bir araya geldi. Ulaşım sektörünün içinden gelen birisi olarak esnafın sorunlarını çok iyi bildiğini söyleyen Başkan Böcek, "5 yıllık süreçte taşıyanın da taşınanın da mutlu olması için elimizden gelen ne varsa yaptık. Birlikte çalıştık, birlikte karar verdik. Bundan sonraki süreçte de yine birlikte hareket edeceğiz" dedi.   
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere başkanlığında ulaşım esnafıyla buluştu. 
 
“BÜTÜN AMACIMIZ ANTALYA'NIN MUTLULUĞU” 
Ulaşım sektörünün içinden gelen birisi olarak 5 sene içerisinde taşıyanın da taşınanın da mutlu olması için elinden gelen ne varsa yaptığını söyleyen Başkan Böcek, “Uzunca yıllar ulaşım sektöründe bulunmuş bir arkadaşınız olarak ulaşım sektörünün desteğiyle 5 yıllık bir süreç içerisinde hem taksici hem otobüs hem servisçi arkadaşlara elimizden geleni yaptık. Bütün amacımız taşınan çocuklarımızın, vatandaşımızın, taşıyan arkadaşlarımızın ve Antalya’nın mutluluğu içindi. Bununla ilgili de birlikte çalıştık, birlikte karar verdik. Vatandaşı da üzmeden ulaşım sektöründe sizlerin maliyetlerini bilen birisi olarak destek oldum, olmaya da devam edeceğim” diye konuştu. 
 
BAŞKAN DERE: "HER DÖNEM ESNAFIMIZIN YANINDA OLDU" 
Antalya Esnaf ve Sanatkarlar odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere de Başkan Muhittin Böcek ile 4 dönem Konyaaltı Belediye Başkanı 1 dönem de Büyükşehir Belediye Başkanı olarak çalıştıklarını belirterek şunları söyledi: 
"Başkanımız bizim içimizden gelen birisi. Her dönem şoförün, servisçinin, taksicinin yanında olmuştur. Her dönem taleplerimizi değerlendirdi. Bizleri bugüne kadar yalnız bırakmadığı için kendisine teşekkür ederiz. Şahsım ve kurumlarım adına çıktığı yolda başarılar diliyoruz." 


Toplantıya; Antalya Şoförler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan, Antalya Servisçiler Odası Başkanı Süleyman Şahin, Antalya Otobüsçüler Odası Başkanı Yasin Arslan, Kemer Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Mustafa Tıraş, Kumluca Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Bayram İğneli, Demre Şoförler Odası Başkanı Mahmut Kemal Perçin, Kaş Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Hamza Ustaer, Korkuteli Şoförler Odası Başkanı Kemal Istık, Serik Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkan Vekili Ahmet Karakoyun, Manavgat Şoförler Odası Başkanı Muammer Ünal, Manavgat Servisçiler Odası Başkanı Mustafa Aydın, Alanya Şoförler Odası Başkanı Ali Akkaya, Alanya Servisçiler Odası Başkanı Paşa Özkan, Gazipaşa Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Hasan Tüncel katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.