Aman dikkat! Elektrik çarpmasın

GÜNDEM 02.07.2021 - 17:16, Güncelleme: 02.07.2021 - 17:16
 

Aman dikkat! Elektrik çarpmasın

Antalya Büyükşehir Belediyesi 3. Etap Raylı Sistem Projesi kapsamında yapımı tamamlanan Atatürk-Müze durakları arasındaki hatta 3 Temmuz Cumartesi günü test için enerji verileceği bildirilerek, vatandaşlar uyarıldı.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediyesi 3. Etap Raylı Sistem Projesi etap etap sona geliyor. Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Daire Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, 3 Temmuz Cumartesi günü Antalya 2. Aşama Raylı Sistem Hatları Yapım İşi kapsamında Atatürk-Müze durakları arasında imalatı tamamlanan hat yapıları-kataner ve sinyalizasyon sistemlerinin tramvay aracı ile ön kontrol testlerinin yapılacağı belirtildi. Bu nedenle 3. Aşama Raylı Sistemin Varsak- Müze arasındaki tüm güzergahı boyunca kataner sistemine enerji verileceği kaydedilerek, vatandaşların can ve mal güvenliği açısından hat güzergahı boyunca dikkatli olmaları ve her türlü işaret ile yönlendirmelere uyulması istendi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi 3. Etap Raylı Sistem Projesi kapsamında yapımı tamamlanan Atatürk-Müze durakları arasındaki hatta 3 Temmuz Cumartesi günü test için enerji verileceği bildirilerek, vatandaşlar uyarıldı.

haberimizvar.net-  Antalya Büyükşehir Belediyesi 3. Etap Raylı Sistem Projesi etap etap sona geliyor. Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Daire Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, 3 Temmuz Cumartesi günü Antalya 2. Aşama Raylı Sistem Hatları Yapım İşi kapsamında Atatürk-Müze durakları arasında imalatı tamamlanan hat yapıları-kataner ve sinyalizasyon sistemlerinin tramvay aracı ile ön kontrol testlerinin yapılacağı belirtildi. Bu nedenle 3. Aşama Raylı Sistemin Varsak- Müze arasındaki tüm güzergahı boyunca kataner sistemine enerji verileceği kaydedilerek, vatandaşların can ve mal güvenliği açısından hat güzergahı boyunca dikkatli olmaları ve her türlü işaret ile yönlendirmelere uyulması istendi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.