Duacı Mahallesi’nde yol yenileme çalışması

haberimizvar.net- Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Duacı Mahallesi’nde 4 sokakta sathi asfalt kaplama çalışmasını tamamladı. Çalışmalar kapsamında, 9150 Sokak’ta 6 metre genişliğinde 90 metre, 9080 Sokak’ta 5 metre genişliğinde 120 metre, 9082 Sokak’ta 5 metre genişliğinde 120 metre ve 3412 Sokak’ta 4 metre genişliğinde 500 metre uzunluğundaki yollar sathi asfaltla kaplandı.

Mahalle içi ulaşımı konforlu hale getiren çalışma, ilçe sakinlerinin günlük yaşamına kolaylık ve güvenlik kazandırdı. Kepez Belediyesi, planlı şekilde yürüttüğü asfalt, bakım ve onarım çalışmalarıyla ilçenin ulaşım altyapısını daha dayanıklı hale getirirken, modern kent hedefi doğrultusunda yatırımlarını sürdürüyor.

İLÇENİN DÖRT BİR YANINA KONFORLU YOLLAR

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, ilçe sakinlerini konforlu yollarla buluşturmaya kararlı olduklarını vurgulayarak,“Kepez’in her mahallesinde ulaşımı kolaylaştırmak, vatandaşlarımızın günlük hayatını daha konforlu hale getirmek için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Altyapı çalışması tamamlanmamış yollarımıza sathi kaplama işlemi gerçekleştiriyoruz. Altyapısı tamamlanmış yollarımızı sıcak asfaltla buluşturuyoruz. Duacı Mahallemizde tamamladığımız sathi kaplama çalışmalarıyla hem yollarımızı yeniledik hem de bölge halkına güvenle kullanabilecekleri bir ulaşım altyapısı kazandırıyoruz. Her mahallemizde aynı özveriyle hizmet üretmeye devam edeceğiz" dedi.