Serik’te üniversitelilere sıcak karşılama
haberimizvar.net- Belediyenin sosyal tesislerinde düzenlenen kahvaltı programında öğrenciler bir araya gelerek hem birbirleriyle hem de belediye yetkilileriyle tanışma fırsatı buldu. Ardından belediye tarafından tahsis edilen servis araçlarıyla Serik’in tarihi ve kültürel noktaları gezildi. Öğrenciler, ilçenin doğal güzellikleri ve sosyal yaşamı hakkında detaylı bilgi aldı.
BAŞKAN KUMBUL’DAN GENÇLERE SAMİMİ MESAJ
Program hakkında açıklama yapan Serik Belediye Başkanı Op. Dr. Kadir Kumbul, gençlere yönelik desteklerinin süreceğini belirterek şu ifadeleri kullandı: “Eğitim yolculuğunu ilçemizde sürdürecek tüm öğrencilerimize ‘Hoş geldiniz’ diyor, başarılarla dolu bir dönem diliyoruz. Serik Belediyesi olarak, gençlerimizin kendilerini burada evlerinde gibi hissetmeleri bizim için büyük önem taşıyor. Bu programla hem ilçemizi tanıtıyor hem de öğrencilerimizin sosyal uyum süreçlerine katkı sağlıyoruz. Serik, gençlerin enerjisiyle daha da güzelleşecek” dedi.
GENÇLER MEMNUN AYRILDI
Etkinlik sonunda öğrenciler, Serik’in sıcak atmosferinden ve belediyenin misafirperverliğinden duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür ettiler. Serik Belediyesi, gençlere yönelik sosyal ve kültürel projelerle ilçeyi bir öğrenci dostu kent haline getirmeyi hedefliyor.