Ana kuzularını tarikatlara vermeyin

YAŞAM 08.12.2021 - 21:07, Güncelleme: 08.12.2021 - 21:07
 

Ana kuzularını tarikatlara vermeyin

Kepez’de bir üniversite öğrencisinin vahşice katledilmesine CHP Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz, “Ana kuzularını tarikatlara teslim etmeyin” sözleriyle tepki gösterdi

HABERİMİZVAR - Kepez’de bir üniversite öğrencisinin vahşice katledilmesine CHP Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz, “Ana kuzularını tarikatlara teslim etmeyin” sözleriyle tepki gösterdi, Kurnaz, açıklamasında şunları söyledi: “Her çocuğun eğitimini ve barınmasını sağlamak devletin temel görevidir. AKP iktidarı devletin bu görevini tarikat okul ve yurtlarına, dinci vakıflara devretti. Devletin okutması gereken çocukları dinci vakıflar okutuyor, bu çocuklar tarikat yurtlarına mahkum ediliyor.   Aladağ Kız Yurdu’nda elektrik kontağından çıkan yangında kız öğrenciler öldü.Ensar Vakfı’nın yurtlarında, evlerinde çok sayıda çocuğa tecavüz edildiği ortaya çıktı. Son olarak da Kepez’de bir cemaat yurdunun aşçısı, 18 yaşındaki bir üniversite öğrencisinin kafasını satırla kesip, “Deccalı öldürdüm” diye göğsünün üzerine koydu. Habere anında yayın yasağı getirildi. Bu ülkenin gençlerini, çocukları, öğrencileri, ana kuzularını tarikatların eline terk eden, yeterli sayıda yurt yapmayarak dinci vakıfların, cemaatlerin at oynatmasına, gençleri avlamasına aracılık eden AKP, kolladığı bu tarikat yurtlarını denetlemeyerek çocuklarımızı tecavüzcülerin, katillerin, gericilerin, psikopatların, her türlü manyağın kucağına atıyor.   Tarikat yurtları gericiliğin kalesidir. Bu yurtlar kindar gençliğin yetiştirildiği tamamen denetimsiz, kurtarılmış bölgelere dönüşmüşlerdir. Bu yurtlar ve okullar acilen kamulaştırılmalı, devletin kurumları haline getirilmeli, çocuklarımız bu karanlık güçlerin, kirli beyinlerin elinden kurtarılmalıdır.  
Kepez’de bir üniversite öğrencisinin vahşice katledilmesine CHP Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz, “Ana kuzularını tarikatlara teslim etmeyin” sözleriyle tepki gösterdi

HABERİMİZVAR - Kepez’de bir üniversite öğrencisinin vahşice katledilmesine CHP Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz, “Ana kuzularını tarikatlara teslim etmeyin” sözleriyle tepki gösterdi, Kurnaz, açıklamasında şunları söyledi: “Her çocuğun eğitimini ve barınmasını sağlamak devletin temel görevidir. AKP iktidarı devletin bu görevini tarikat okul ve yurtlarına, dinci vakıflara devretti. Devletin okutması gereken çocukları dinci vakıflar okutuyor, bu çocuklar tarikat yurtlarına mahkum ediliyor.

 

Aladağ Kız Yurdu’nda elektrik kontağından çıkan yangında kız öğrenciler öldü.Ensar Vakfı’nın yurtlarında, evlerinde çok sayıda çocuğa tecavüz edildiği ortaya çıktı. Son olarak da Kepez’de bir cemaat yurdunun aşçısı, 18 yaşındaki bir üniversite öğrencisinin kafasını satırla kesip, “Deccalı öldürdüm” diye göğsünün üzerine koydu. Habere anında yayın yasağı getirildi. Bu ülkenin gençlerini, çocukları, öğrencileri, ana kuzularını tarikatların eline terk eden, yeterli sayıda yurt yapmayarak dinci vakıfların, cemaatlerin at oynatmasına, gençleri avlamasına aracılık eden AKP, kolladığı bu tarikat yurtlarını denetlemeyerek çocuklarımızı tecavüzcülerin, katillerin, gericilerin, psikopatların, her türlü manyağın kucağına atıyor.

 

Tarikat yurtları gericiliğin kalesidir. Bu yurtlar kindar gençliğin yetiştirildiği tamamen denetimsiz, kurtarılmış bölgelere dönüşmüşlerdir. Bu yurtlar ve okullar acilen kamulaştırılmalı, devletin kurumları haline getirilmeli, çocuklarımız bu karanlık güçlerin, kirli beyinlerin elinden kurtarılmalıdır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.