Anadolu Ajansı'ndan Öztekin’e skandal sansür

GÜNDEM 11.03.2021 - 10:55, Güncelleme: 11.03.2021 - 10:55
 

Anadolu Ajansı'ndan Öztekin’e skandal sansür

Anadolu Ajansı, Ferhan Şensoy'un vefat eden usta oyuncu Rasim Öztekin için yazdığı mektubu sansürledi...

haberimizvar.net- Anadolu Ajansı, Ferhan Şensoy'un vefat eden usta oyuncu Rasim Öztekin için yazdığı mektubu sansürledi. Şensoy mektubunda "Bir gün ben de uçup geleceğim gökyüzüne. Buluşuruz gökyüzünde neşeli bir meyhanede" ifadelerini kullandı. Anadolu Ajansı ise mektuptaki "neşeli bir meyhanede" kısmına haberinde yer vermedi. Ferhan Şensoy'un kızı Derya Şensoy, Rasim Öztekin'in vefatı dolayısıyla tüm sevenlerine baş sağlığı dileğinde bulundu. Derya Şensoy, sağlığı el vermediği için törene katılamayan Ferhan Şensoy'un, Öztekin için yazdığı mektubu okudu. Şensoy, mektupta şu ifadeleri kullanmıştı: "Ortaoyuncular'ın amatör kolu Nöbetçi Tiyatro'dan yetişti Rasim. Kısa sürede Ortaoyuncular'a katıldı. Kavuğumu ona devrettim. Ortaoyuncular'da çok başarılı bir dönem yaşadı. Kimi rahatsızlıklarından ötürü sahneyi bıraktı. Kavuğu Şevket Çoruh'a devretti. Günü geldi, uçtu gitti gökyüzüne. Kavuklu fotoğrafı asılı durur Ses 1885'te. Bir gün ben de uçup geleceğim gökyüzüne. Buluşuruz gökyüzünde neşeli bir meyhanede." Anadolu Ajansı ise Rasim Öztekin için düzenlenen törene ilişkin yaptığı haberinde Şensoy'un mektubunu sansürledi. Mektuptaki "neşeli bir meyhanede" kısmı AA'nın haberinde yer almadı.
Anadolu Ajansı, Ferhan Şensoy'un vefat eden usta oyuncu Rasim Öztekin için yazdığı mektubu sansürledi...

haberimizvar.net- Anadolu Ajansı, Ferhan Şensoy'un vefat eden usta oyuncu Rasim Öztekin için yazdığı mektubu sansürledi. Şensoy mektubunda "Bir gün ben de uçup geleceğim gökyüzüne. Buluşuruz gökyüzünde neşeli bir meyhanede" ifadelerini kullandı. Anadolu Ajansı ise mektuptaki "neşeli bir meyhanede" kısmına haberinde yer vermedi.

Ferhan Şensoy'un kızı Derya Şensoy, Rasim Öztekin'in vefatı dolayısıyla tüm sevenlerine baş sağlığı dileğinde bulundu. Derya Şensoy, sağlığı el vermediği için törene katılamayan Ferhan Şensoy'un, Öztekin için yazdığı mektubu okudu. Şensoy, mektupta şu ifadeleri kullanmıştı:

"Ortaoyuncular'ın amatör kolu Nöbetçi Tiyatro'dan yetişti Rasim. Kısa sürede Ortaoyuncular'a katıldı. Kavuğumu ona devrettim. Ortaoyuncular'da çok başarılı bir dönem yaşadı. Kimi rahatsızlıklarından ötürü sahneyi bıraktı. Kavuğu Şevket Çoruh'a devretti. Günü geldi, uçtu gitti gökyüzüne. Kavuklu fotoğrafı asılı durur Ses 1885'te. Bir gün ben de uçup geleceğim gökyüzüne. Buluşuruz gökyüzünde neşeli bir meyhanede."

Anadolu Ajansı ise Rasim Öztekin için düzenlenen törene ilişkin yaptığı haberinde Şensoy'un mektubunu sansürledi. Mektuptaki "neşeli bir meyhanede" kısmı AA'nın haberinde yer almadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.