ANAP Başkanı yeniden Kansu oldu

SİYASET 13.10.2023 - 13:51, Güncelleme: 13.10.2023 - 13:51
 

ANAP Başkanı yeniden Kansu oldu

Anavatan Partisi Antalya İl Kongresinde İl Başkanı Alihan Kansu, yeniden başkan seçildi.

haberimizvar.net- Anavatan Partisi Antalya İl Kongresi 12 Ekim Perşembe günü saat 12.00’da Parti Teşkilatını ve parti üyelerini İl binasında bir araya getirdi. Üst düzeyde bir katılım ile tekrardan İl Başkanı Alihan Kansu seçildi. Seçim sonrasında konuşma yapan Başkan Kansu, “Vatandaşımız, milletimiz ve Antalya’mız için çalışmalara hız kesmeden devam edeceğiz” dedi. Başkan Kansu, “19 ilçemiz ve teşkilatlanmamız ile halkımızın yanında olacağız ve sorunları çözmek için çalışacağız. Turgut Özal’ın misyonu ve vizyonu doğrultusunda çalışmalarımız olacaktır. Geçmişin tecrübesi geleceğin enerjisiyle ilerleyecektir” şeklinde konuşarak sözlerine son verdi.
Anavatan Partisi Antalya İl Kongresinde İl Başkanı Alihan Kansu, yeniden başkan seçildi.

haberimizvar.net- Anavatan Partisi Antalya İl Kongresi 12 Ekim Perşembe günü saat 12.00’da Parti Teşkilatını ve parti üyelerini İl binasında bir araya getirdi.

Üst düzeyde bir katılım ile tekrardan İl Başkanı Alihan Kansu seçildi. Seçim sonrasında konuşma yapan Başkan Kansu, “Vatandaşımız, milletimiz ve Antalya’mız için çalışmalara hız kesmeden devam edeceğiz” dedi. Başkan Kansu, “19 ilçemiz ve teşkilatlanmamız ile halkımızın yanında olacağız ve sorunları çözmek için çalışacağız. Turgut Özal’ın misyonu ve vizyonu doğrultusunda çalışmalarımız olacaktır. Geçmişin tecrübesi geleceğin enerjisiyle ilerleyecektir” şeklinde konuşarak sözlerine son verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.