Anıtkabir'i ziyaret ettiler

SPOR 29.09.2021 - 17:10, Güncelleme: 29.09.2021 - 17:10
 

Anıtkabir'i ziyaret ettiler

Muratpaşa Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Orhan Oruç Voleybol Turnuvası için bulunduğu Ankara'da, Anıtkabir'i ziyaret etti.

haberimizvar.net- Muratpaşa Belediyespor'un Sigorta Shop Kadınlar Voleybol 1. Ligi'nden mücadelesine başlayacak kadın voleybol takımı, Orhan Oruç Voleybol Turnuvası için bulunduğu Ankara'da, Anıtkabir'i ziyaret etti. Voleybol şube sorumlusu Sertaç Güngör'ün eşlik ettiği kafile Anıtkabir'de, askerlerin nöbet değişimini büyük bir heyecanla takip etti.  Ankara'da İba Kimya TED Ankara Kolejliler ev sahipliğinde gerçekleşen turnuvada Muratpaşa Belediyesi'yle birlikte İLBANK ve Sivrihisar Belediyesi yer alıyor. Maçların TEDÜ Prof. Rüştü Yüce Spor Salonu'nda oynandığı turnuva, 30 Eylül'de sona erecek.
Muratpaşa Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Orhan Oruç Voleybol Turnuvası için bulunduğu Ankara'da, Anıtkabir'i ziyaret etti.

haberimizvar.net-  Muratpaşa Belediyespor'un Sigorta Shop Kadınlar Voleybol 1. Ligi'nden mücadelesine başlayacak kadın voleybol takımı, Orhan Oruç Voleybol Turnuvası için bulunduğu Ankara'da, Anıtkabir'i ziyaret etti. Voleybol şube sorumlusu Sertaç Güngör'ün eşlik ettiği kafile Anıtkabir'de, askerlerin nöbet değişimini büyük bir heyecanla takip etti.

 Ankara'da İba Kimya TED Ankara Kolejliler ev sahipliğinde gerçekleşen turnuvada Muratpaşa Belediyesi'yle birlikte İLBANK ve Sivrihisar Belediyesi yer alıyor. Maçların TEDÜ Prof. Rüştü Yüce Spor Salonu'nda oynandığı turnuva, 30 Eylül'de sona erecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.