ANKARA KUŞU Antalya’ya doğru öttü

YEREL 05.11.2023 - 20:48, Güncelleme: 05.11.2023 - 23:59
 

ANKARA KUŞU Antalya’ya doğru öttü

X adlı sosyal medya platformunda 1 milyon 281 takipçisi olan Ankara Kuşu, Antalya ile ilgili öyle bir paylaşım yaptı ki siyasi kulisler hareketlendi.

haberimizvar.net- Ankara Kuşu rumuzuyla sosyal medyada siyasi kulis bilgileri veren kullanıcı Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’le ilgili dikkat çekici paylaşım yaptı. Ahkara Kuşu paylaşımında şu bilgilere yer verdi: “Kulislerde Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile bir genel başkan yardımcısının ortak avm işi iddiası konuşuluyordu. Akçeli işler maalesef her partide var.” Paylaşımın altına çok sayıda beğeni ve yorum geldi. Paylaşımda yer alan Böcek’in ortağı genel başkanın kim olduğu ise, merak konusu oldu. İŞTE O PAYLAŞIM:
X adlı sosyal medya platformunda 1 milyon 281 takipçisi olan Ankara Kuşu, Antalya ile ilgili öyle bir paylaşım yaptı ki siyasi kulisler hareketlendi.

haberimizvar.net- Ankara Kuşu rumuzuyla sosyal medyada siyasi kulis bilgileri veren kullanıcı Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’le ilgili dikkat çekici paylaşım yaptı.

Ahkara Kuşu paylaşımında şu bilgilere yer verdi:
“Kulislerde Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile bir genel başkan yardımcısının ortak avm işi iddiası konuşuluyordu. Akçeli işler maalesef her partide var.”
Paylaşımın altına çok sayıda beğeni ve yorum geldi. Paylaşımda yer alan Böcek’in ortağı genel başkanın kim olduğu ise, merak konusu oldu.
İŞTE O PAYLAŞIM:

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.