Ankara'da çantalı şüpheli paniği

ASAYİŞ 02.01.2024 - 01:00, Güncelleme: 02.01.2024 - 01:00
 

Ankara'da çantalı şüpheli paniği

Ankara Kızılay'da devriye görevi yapan polislerin üzerine doğru sırtında çantayla koşan bir şüpheli, güvenlik ekiplerince etkisiz hale getirildi. Konuya ilişkin açıklama yapan Bakan Yerlikaya, şüphelinin yaralı olarak hastaneye kaldırıldığını bildirdi.

haberimizvar.net-  Daha önce canlı bomba saldırısının düzenlendiği İçişleri Bakanlığı binasının önünde panik anları yaşandı. Kızılay Vekaletler Caddesi'nde İçişleri Bakanlığı nöbet kulübesine sırtındaki şüpheli çanta ile ilerleyen kişi nöbetçiler tarafından etkisiz hale getirildi. Bölgeye ekipler ve ilgili şube ekipleri sevk edilirken Kızılay tarafı yoğunluk nedeniyle kilitlendi. BAKAN YERLİKAYA'DAN AÇIKLAMA Konuya ilişkin açıklama yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yapılan incelemede, vurulan kişinin ailesi tarafından kayıp müracaatında bulunulduğu ve psikolojik tedavi gördüğü tespit edildiğini bildirdi. Bakan Yerlikaya'nın paylaşımı şu şekilde: "Bu gece saat 23.30’da Vekâletler Caddesinde devriye görevi yapan, polisimizin üzerine doğru şüpheli hareketlede bulunup koşarak gelen,  sırt çantalı 29 yaşındaki Y.E.Ş. adlı şahıs, dur ihtarına uymamış, emniyet güçlerimizce yaralı olarak yakalanmıştır.  Şahıs hasteneye kaldırılmıştır.  Yapılan incelemede şahsın 11 Aralık 2023 tarihinde ailesi tarafından kayıp müracaatında bulunulduğu ve psikolojik tedavi gördüğü tespit edilmiştir.  Gelişmelerden kamuoyu bilgilendirilecektir."
Ankara Kızılay'da devriye görevi yapan polislerin üzerine doğru sırtında çantayla koşan bir şüpheli, güvenlik ekiplerince etkisiz hale getirildi. Konuya ilişkin açıklama yapan Bakan Yerlikaya, şüphelinin yaralı olarak hastaneye kaldırıldığını bildirdi.

haberimizvar.net- 

Daha önce canlı bomba saldırısının düzenlendiği İçişleri Bakanlığı binasının önünde panik anları yaşandı.

Kızılay Vekaletler Caddesi'nde İçişleri Bakanlığı nöbet kulübesine sırtındaki şüpheli çanta ile ilerleyen kişi nöbetçiler tarafından etkisiz hale getirildi.

Bölgeye ekipler ve ilgili şube ekipleri sevk edilirken Kızılay tarafı yoğunluk nedeniyle kilitlendi.

BAKAN YERLİKAYA'DAN AÇIKLAMA

Konuya ilişkin açıklama yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yapılan incelemede, vurulan kişinin ailesi tarafından kayıp müracaatında bulunulduğu ve psikolojik tedavi gördüğü tespit edildiğini bildirdi.

Bakan Yerlikaya'nın paylaşımı şu şekilde:

"Bu gece saat 23.30’da Vekâletler Caddesinde devriye görevi yapan, polisimizin üzerine doğru şüpheli hareketlede bulunup koşarak gelen,  sırt çantalı 29 yaşındaki Y.E.Ş. adlı şahıs, dur ihtarına uymamış, emniyet güçlerimizce yaralı olarak yakalanmıştır. 

Şahıs hasteneye kaldırılmıştır. 

Yapılan incelemede şahsın 11 Aralık 2023 tarihinde ailesi tarafından kayıp müracaatında bulunulduğu ve psikolojik tedavi gördüğü tespit edilmiştir. 

Gelişmelerden kamuoyu bilgilendirilecektir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.