Ankara'da deprem

GÜNDEM 10.01.2021 - 23:45, Güncelleme: 10.01.2021 - 23:45
 

Ankara'da deprem

Gelen son dakika haberine göre Ankara'da deprem meydana geldiği öğrenildi. Depremin Kalecik merkezli olduğu öğrenildi. AFAD verilerine göre, deprem 9 saniye sürdüğü ifade edildi

haberimizvar.net Gelen son dakika haberine göre Ankara'da deprem meydana geldi. İlk bilgilere göre depremin Eskiköy Kalecik merkezli olduğu belirtildi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada söz konusu sarsıntının 4,5 büyüklüğünde olduğu açıklandı. Yaşanan deprem 22.53’te meydana gelirken derinliği ise 12.81 kilometre olarak açıklandı. VALİ AÇIKLAMA YAPTI Ankara Valisi Vasip Şahin yaptığı açıklamada , "Saat 22:53’te ilimiz Kalecik ilçesi merkezli (AFAD verilerine göre) 4,5 şiddetinde bir deprem meydana gelmiştir. Şu ana kadar Kalecik Kaymakamlığına ve Valiliğimize intikal eden can veya mal kaybı bulunmamaktadır. Gelişmelerden kamuoyu bilgilendirilecektir" ifadelerini kullandı. 153'Ü ARAYIN Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ta, "Ekiplerimiz teyakkuz halindeler. Bizlere Başkent 153 hattından ulaşabilirsiniz" dedi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ise depremin büyüklüğünü 4,6 olarak belirtirken derinliği ise 6,7 kilometre olarak belirtildi.
Gelen son dakika haberine göre Ankara'da deprem meydana geldiği öğrenildi. Depremin Kalecik merkezli olduğu öğrenildi. AFAD verilerine göre, deprem 9 saniye sürdüğü ifade edildi

haberimizvar.net

Gelen son dakika haberine göre Ankara'da deprem meydana geldi. İlk bilgilere göre depremin Eskiköy Kalecik merkezli olduğu belirtildi.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada söz konusu sarsıntının 4,5 büyüklüğünde olduğu açıklandı. Yaşanan deprem 22.53’te meydana gelirken derinliği ise 12.81 kilometre olarak açıklandı.
VALİ AÇIKLAMA YAPTI
Ankara Valisi Vasip Şahin yaptığı açıklamada , "Saat 22:53’te ilimiz Kalecik ilçesi merkezli (AFAD verilerine göre) 4,5 şiddetinde bir deprem meydana gelmiştir. Şu ana kadar Kalecik Kaymakamlığına ve Valiliğimize intikal eden can veya mal kaybı bulunmamaktadır. Gelişmelerden kamuoyu bilgilendirilecektir" ifadelerini kullandı.
153'Ü ARAYIN
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ta, "Ekiplerimiz teyakkuz halindeler. Bizlere Başkent 153 hattından ulaşabilirsiniz" dedi.
afad-010.jpg
Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ise depremin büyüklüğünü 4,6 olarak belirtirken derinliği ise 6,7 kilometre olarak belirtildi.
kandilli-003.jpg

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.