Ankara'da liste zirvesi

SİYASET 19.02.2024 - 13:39, Güncelleme: 19.02.2024 - 17:29
 

Ankara'da liste zirvesi

Belediye başkan adayları ile belediye meclis üyesi adayları listelerinin seçim kurullarına verilme tarihine bir gün kala CHP Genel Merkezi'nde hareketli saatler yaşanıyor.

haberimizvar.net- 31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimlerde yarışacak belediye başkan adayları ile belediye meclis üyesi adayları listesinin 20 Şubat Salı günü(yarın)saat 17.00'a kadar seçim kurullarına verilmesi bekleniyor. Yüksek Seçim Kurulu'nun kararlarına göre belediye başkan adaylarının listesi il seçim kuruluna, belediye başkan adaylarının listesi ise ilçe seçim kurullarına verilmesi gerekiyor. Listelerin seçim kurullarına verilmesine bir gün kala CHP Genel Merkezi'nde hareketli saatler yaşanıyor. Belediye meclis üyeleri listelerinin belirlendiği zirveye il, ilçe başkanları ile belediye başkan adayları katılıyor.
Belediye başkan adayları ile belediye meclis üyesi adayları listelerinin seçim kurullarına verilme tarihine bir gün kala CHP Genel Merkezi'nde hareketli saatler yaşanıyor.

haberimizvar.net- 31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimlerde yarışacak belediye başkan adayları ile belediye meclis üyesi adayları listesinin 20 Şubat Salı günü(yarın)saat 17.00'a kadar seçim kurullarına verilmesi bekleniyor. Yüksek Seçim Kurulu'nun kararlarına göre belediye başkan adaylarının listesi il seçim kuruluna, belediye başkan adaylarının listesi ise ilçe seçim kurullarına verilmesi gerekiyor. Listelerin seçim kurullarına verilmesine bir gün kala CHP Genel Merkezi'nde hareketli saatler yaşanıyor.

Belediye meclis üyeleri listelerinin belirlendiği zirveye il, ilçe başkanları ile belediye başkan adayları katılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.