Ankara’dan yeni başkanları belirlemeye geldi

SİYASET 09.08.2023 - 18:27, Güncelleme: 09.08.2023 - 18:27
 

Ankara’dan yeni başkanları belirlemeye geldi

İYİ Parti Teşkilat Başkanı Buğra Kavuncu, Antalya’da 6 ilçe başkanının değiştirilmesiyle ilgili Antalya’da geldi, aşure etkinliğinde boy gösterdi.

haberimizvar.net-  İYİ Parti Antalya’da 6 ilçe başkanının görevden alınacağı ve genel merkez yöneticilerinden birinin Antalya’ya geleceğiyle ilgili olarak kulis haber haberimizvar.net’te yer almıştı. İYİ Parti Antalya İl Başkanlığı Teşkilat Başkanı Buğra Kavuncu ile milletvekilleri Uğur Poyraz ve Aykut Kaya’yı ağırladı. Görevden alınacak ilçe başkanlarının yerine kimlerin atanacağıyla ilgili olarak İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan ile görüşen Kavuncu daha sonra partililerle birlikte aşure etkinliğine katıldı.
İYİ Parti Teşkilat Başkanı Buğra Kavuncu, Antalya’da 6 ilçe başkanının değiştirilmesiyle ilgili Antalya’da geldi, aşure etkinliğinde boy gösterdi.

haberimizvar.net-  İYİ Parti Antalya’da 6 ilçe başkanının görevden alınacağı ve genel merkez yöneticilerinden birinin Antalya’ya geleceğiyle ilgili olarak kulis haber haberimizvar.net’te yer almıştı.

İYİ Parti Antalya İl Başkanlığı Teşkilat Başkanı Buğra Kavuncu ile milletvekilleri Uğur Poyraz ve Aykut Kaya’yı ağırladı. Görevden alınacak ilçe başkanlarının yerine kimlerin atanacağıyla ilgili olarak İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan ile görüşen Kavuncu daha sonra partililerle birlikte aşure etkinliğine katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.