Ankara’ya çağrıldı!

GÜNDEM 06.05.2020 - 20:26, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Ankara’ya çağrıldı!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile rüşvet tartışmasına giren ve toplantıyı terk ettikten sonra yaptığı açıklamayla dikkatleri üzerine toplayan Serik Belediye Başkanı Aputkan Ankara’ya çağrıldı.

 haberimizvar.net-Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Antalya Serik ilçesinde halkın tek denize girebildiği Kadriye ve Belek Halk Plajları’nın otellere tahsisi ile ilgili 58 kişinin katıldığı toplantıda Bakan Mehmet Nuri Ersoy’la konuşan AKP’li Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan ‘rüşvet almakla’ suçlanmıştı. Bakan Ersoy tarafından suçlama nedeniyle toplantıyı terk eden ardından da yazılı açıklama yaparak kendisinin değil eski belediye başkanı hakkında rüşvet iddiaları olduğunu belirten ve bunu bilen bakanları da sorumluluğa davet eden Başkan Aputkan, bugün apar topar Ankara’ya gitti. AKP Genel Merkezi’ne davet edilen Aputkan’ın yerine MHP Meclis üyesi İsmail Mecek’i belediye başkan vekili olarak bıraktığı öğrenildi. ANKARA KULİSİ AKP’li Aputkan’ın AKP Genel Merkezi’nde olduğu bütün gün parti yöneticileriyle görüşme yaptığı Ankara’nın siyasi kulislerinden gelen bilgiler arasında yerini aldı. İddiaya göre; Aputkan’ın genel merkez yöneticileri tarafından belediye başkanlığından istifa etmesi istendiği kulis bilgisi olarak geldi.    
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile rüşvet tartışmasına giren ve toplantıyı terk ettikten sonra yaptığı açıklamayla dikkatleri üzerine toplayan Serik Belediye Başkanı Aputkan Ankara’ya çağrıldı.

 haberimizvar.net-Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Antalya Serik ilçesinde halkın tek denize girebildiği Kadriye ve Belek Halk Plajları’nın otellere tahsisi ile ilgili 58 kişinin katıldığı toplantıda Bakan Mehmet Nuri Ersoy’la konuşan AKP’li Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan ‘rüşvet almakla’ suçlanmıştı. Bakan Ersoy tarafından suçlama nedeniyle toplantıyı terk eden ardından da yazılı açıklama yaparak kendisinin değil eski belediye başkanı hakkında rüşvet iddiaları olduğunu belirten ve bunu bilen bakanları da sorumluluğa davet eden Başkan Aputkan, bugün apar topar Ankara’ya gitti. AKP Genel Merkezi’ne davet edilen Aputkan’ın yerine MHP Meclis üyesi İsmail Mecek’i belediye başkan vekili olarak bıraktığı öğrenildi.

ANKARA KULİSİ

AKP’li Aputkan’ın AKP Genel Merkezi’nde olduğu bütün gün parti yöneticileriyle görüşme yaptığı Ankara’nın siyasi kulislerinden gelen bilgiler arasında yerini aldı. İddiaya göre; Aputkan’ın genel merkez yöneticileri tarafından belediye başkanlığından istifa etmesi istendiği kulis bilgisi olarak geldi.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.