Anlaşmazlık çıkınca kaçırdılar

ASAYİŞ 14.11.2020 - 14:16, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Anlaşmazlık çıkınca kaçırdılar

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde tarihi eser ticaretinde yaşanan anlaşmazlık sonucu kaçırılarak alıkoyulan bir kişi, polis operasyonuyla kurtarıldı. Gözaltına alınan 12 şüpheli ise adli kontrolle serbest bırakıldı.

haberimizvar.net- İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, dün Çayırlı Camisi önünde bir kişinin zorla araca bindirildiği yönünde ihbar aldı. Yapılan araştırmalar sonunda S.Y.'nin bir araca zorla bindirerek, Burdur'un Yeşilova ilçesindeki barakaya götürülüp, alıkoyulduğu tespit edildi. Barakaya baskın düzenleyen polis, S.Y.'yi kurtarıldı. Olaya karıştığı belirlenen 12 şüpheliyi gözaltına aldı. Kaçırma ve alıkoymanın tarihi eser ticaretinde yaşanan anlaşmazlık üzerine yaşandığı ortaya çıktı. Barakada yapılan aramada ise çok sayıda tarihi eser niteliğindeki vazo ve sikke ile silah ele geçirildi. 12 şüpheli ifadelerinin ardından dün Korkuteli Adliyesi'ne sevk edildi. Şüpheliler, adli kontrolle serbest bırakıldı.   
Antalya'nın Korkuteli ilçesinde tarihi eser ticaretinde yaşanan anlaşmazlık sonucu kaçırılarak alıkoyulan bir kişi, polis operasyonuyla kurtarıldı. Gözaltına alınan 12 şüpheli ise adli kontrolle serbest bırakıldı.

haberimizvar.net- İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, dün Çayırlı Camisi önünde bir kişinin zorla araca bindirildiği yönünde ihbar aldı. Yapılan araştırmalar sonunda S.Y.'nin bir araca zorla bindirerek, Burdur'un Yeşilova ilçesindeki barakaya götürülüp, alıkoyulduğu tespit edildi.

Barakaya baskın düzenleyen polis, S.Y.'yi kurtarıldı. Olaya karıştığı belirlenen 12 şüpheliyi gözaltına aldı. Kaçırma ve alıkoymanın tarihi eser ticaretinde yaşanan anlaşmazlık üzerine yaşandığı ortaya çıktı. Barakada yapılan aramada ise çok sayıda tarihi eser niteliğindeki vazo ve sikke ile silah ele geçirildi. 12 şüpheli ifadelerinin ardından dün Korkuteli Adliyesi'ne sevk edildi. Şüpheliler, adli kontrolle serbest bırakıldı.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.