'Annemin evine yerleştik'

EKONOMİ 16.12.2023 - 12:28, Güncelleme: 16.12.2023 - 12:47
 

'Annemin evine yerleştik'

Türkiye'de konutlardaki yüksek kira fiyatlarından son olarak Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan da şikayetçi oldu. İstanbul'daki ev kiralarının yüksekliğinden dert yanan Erkan, "İstanbul, Manhattan’dan pahalı olur mu?" diyerek ev bulamadıklarını ve annesinin yanına yerleştiklerini açıkladı.

haberimizvar.net- Türkiye'de asgari ücretin ne kadar olacağı tartışılırken Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın kiralarla ilgili yaptığı bir açıklama gündem oldu. Türkiye'de son 1-2 yıldır yüksek kiralar vatandaşların en büyük sorunu haline geldi. Özellikle büyükşehirlerde vatandaşlar fahiş kiralardan şikayetçi durumda. Özellikle İstanbul'da kiralar aldı başını gitti. En düşük evlerin kiraları bile asgari ücretin üzerinde. HAFİZE GAYE ERKAN DA ŞİKAYETÇİ Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, Hürriyet'ten Ahmet Hakan'a konuştu. MB Başkanı Erkan da yüksek kiralardan şikayet etti. İstanbul'da ev bulamadıklarını ifade eden Erkan, annesinin yanına taşınmak zorunda kaldıklarını aktararak "İstanbul, Manhattan’dan pahalı olur mu?" dedi. SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU Uzun süren ABD yaşamı sonrasında Mehmet Şimşek’in Hazine ve Maliye Bakanı olmasıyla yeniden Türkiye’ye dönen ve Merkez Bankası’nın başına geçen Hafize Gaye Erkan’ın yürüttüğü göreve rağmen verdiği bu tepki sosyal medyada da tartışma konusu oldu.
Türkiye'de konutlardaki yüksek kira fiyatlarından son olarak Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan da şikayetçi oldu. İstanbul'daki ev kiralarının yüksekliğinden dert yanan Erkan, "İstanbul, Manhattan’dan pahalı olur mu?" diyerek ev bulamadıklarını ve annesinin yanına yerleştiklerini açıkladı.

haberimizvar.net- Türkiye'de asgari ücretin ne kadar olacağı tartışılırken Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın kiralarla ilgili yaptığı bir açıklama gündem oldu. Türkiye'de son 1-2 yıldır yüksek kiralar vatandaşların en büyük sorunu haline geldi. Özellikle büyükşehirlerde vatandaşlar fahiş kiralardan şikayetçi durumda. Özellikle İstanbul'da kiralar aldı başını gitti. En düşük evlerin kiraları bile asgari ücretin üzerinde.

HAFİZE GAYE ERKAN DA ŞİKAYETÇİ
Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, Hürriyet'ten Ahmet Hakan'a konuştu. MB Başkanı Erkan da yüksek kiralardan şikayet etti. İstanbul'da ev bulamadıklarını ifade eden Erkan, annesinin yanına taşınmak zorunda kaldıklarını aktararak "İstanbul, Manhattan’dan pahalı olur mu?" dedi.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU
Uzun süren ABD yaşamı sonrasında Mehmet Şimşek’in Hazine ve Maliye Bakanı olmasıyla yeniden Türkiye’ye dönen ve Merkez Bankası’nın başına geçen Hafize Gaye Erkan’ın yürüttüğü göreve rağmen verdiği bu tepki sosyal medyada da tartışma konusu oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.