Anonymous, Rusya Savunma Bakanlığı’nı hacklediğini duyurdu

GÜNDEM 26.02.2022 - 11:14, Güncelleme: 26.02.2022 - 11:14
 

Anonymous, Rusya Savunma Bakanlığı’nı hacklediğini duyurdu

Dünyaca ünlü hacker grubu Anonymous, Rusya Savunma Bakanlığı’nı hacklediğini duyurdu. Bakanlığın resmi sitesine erişim de sağlanamıyor.

haberimizvar.net- Savunma bakanlığının veri tabanının çökertildiğini açıklayan grup, özel bilgileri indirmek isteyenler için de bir web sayfası linkini paylaştı.  JUST IN: Hacktivist group #Anonymous has successfully breached and leaked the database of the Russian Ministry of Defence website | mil[.]ru |. You can download all private data of the Russian MOD here: https://t.co/CsOVhkvCAD pic.twitter.com/ueoG7xJgLV — Anonymous TV 
Dünyaca ünlü hacker grubu Anonymous, Rusya Savunma Bakanlığı’nı hacklediğini duyurdu. Bakanlığın resmi sitesine erişim de sağlanamıyor.

haberimizvar.net- Savunma bakanlığının veri tabanının çökertildiğini açıklayan grup, özel bilgileri indirmek isteyenler için de bir web sayfası linkini paylaştı.

 JUST IN: Hacktivist group #Anonymous has successfully breached and leaked the database of the Russian Ministry of Defence website | mil[.]ru |.

You can download all private data of the Russian MOD here: https://t.co/CsOVhkvCAD pic.twitter.com/ueoG7xJgLV

— Anonymous TV                                                                                             </div>
                                                                                                                                                                                                                                                            <div class=
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.