ANSAN'da doğa fotoğrafları sergisi

KÜLTÜR (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 20.09.2023 - 15:49, Güncelleme: 20.09.2023 - 15:49
 

ANSAN'da doğa fotoğrafları sergisi

Ispartalı fotoğraf sanatçısı Cengiz Sakarya, 'Doğa Portreleri' adlı fotoğraf çalışmalarını Antalya'da sergiledi.

haberimizvar.net- Fikret Otyam Parkı içindeki Antalya Sanatçılar Derneği (ANSAN) Güzel Sanatlar Galerisi'nde açılan serginin kurdelesini Muratpaşa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Gülnur Karaaslan, ANSAN yöneticisi ressam Nadire Sönmez, Büyükşehir Belediyesi Kent Tarihi Dairesi Başkanlığı Turizm Müdürü Selma Gençel, siyasetçi Gülser Avar, sergi sahibi Cengiz Sakarya birlikte kesti. Yapılan konuşmalarda Cengiz Sakarya'nın kişiliğine ve fotoğraf sanatına övgü yağdırıldı. "Hayatım fotoğraf oldu" diyen ve gençlik döneminde eline aldığı fotoğraf makinesini hiç bırakmayan sanatçı Cengiz Sakarya, "Fotoğrafçılık, benim için sadece bir meslek değil, aynı zamanda bir çağrı. Her görüntü ise duyguların dünyasına açılan bir penceredir" dedi. DOĞAYI İNCELİYOR Doğa ile iç içe yaşadığını ifade eden fotoğraf sanatçısı Cengiz Sakarya, ağaçların gövdelerini, köklerini, farklı bitkilerin dallarını, çiçekleri inceleyip insan ve hayvan görünümlü silüetleri yakaladığını aktardı. Sakarya, doğadaki silüetlerden oluşan çalışmalarına 'Doğa Portreleri' adını verdi, birçok ilde sanatseverlerle buluşturdu. Kısa süreli sergide, sanatçı Cengiz Sakarya'nın objektifinden çıkan doğadaki silüet çalışmalarından oluşan 30 eser yer aldı. 
Ispartalı fotoğraf sanatçısı Cengiz Sakarya, 'Doğa Portreleri' adlı fotoğraf çalışmalarını Antalya'da sergiledi.

haberimizvar.net- Fikret Otyam Parkı içindeki Antalya Sanatçılar Derneği (ANSAN) Güzel Sanatlar Galerisi'nde açılan serginin kurdelesini Muratpaşa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Gülnur Karaaslan, ANSAN yöneticisi ressam Nadire Sönmez, Büyükşehir Belediyesi Kent Tarihi Dairesi Başkanlığı Turizm Müdürü Selma Gençel, siyasetçi Gülser Avar, sergi sahibi Cengiz Sakarya birlikte kesti. Yapılan konuşmalarda Cengiz Sakarya'nın kişiliğine ve fotoğraf sanatına övgü yağdırıldı.

"Hayatım fotoğraf oldu" diyen ve gençlik döneminde eline aldığı fotoğraf makinesini hiç bırakmayan sanatçı Cengiz Sakarya, "Fotoğrafçılık, benim için sadece bir meslek değil, aynı zamanda bir çağrı. Her görüntü ise duyguların dünyasına açılan bir penceredir" dedi.

DOĞAYI İNCELİYOR

Doğa ile iç içe yaşadığını ifade eden fotoğraf sanatçısı Cengiz Sakarya, ağaçların gövdelerini, köklerini, farklı bitkilerin dallarını, çiçekleri inceleyip insan ve hayvan görünümlü silüetleri yakaladığını aktardı. Sakarya, doğadaki silüetlerden oluşan çalışmalarına 'Doğa Portreleri' adını verdi, birçok ilde sanatseverlerle buluşturdu. Kısa süreli sergide, sanatçı Cengiz Sakarya'nın objektifinden çıkan doğadaki silüet çalışmalarından oluşan 30 eser yer aldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.