ANSAN’dan Başkan Böcek’e sitem

GÜNDEM 28.10.2019 - 18:51, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

ANSAN’dan Başkan Böcek’e sitem

Türel döneminde yerinden zorla çıkartılan ANSAN’a bu yıl ‘öze dönüş’ sloganıyla düzenlenen Altın Portakal Film Festivali’nde de yer verilmemesine sitem eden dernek başkanı Cahit Çakcıl, “Büyükşehir’de bizi dinleyecek bir yetkili yok mu?” diye sordu.

HABERİMİZ VAR – Bu yıl ‘öze dönüş’ vurgusuyla yapılan Altın Portakal Film Festivali’nde Antalya Sanatçılar Derneği’ne (ANSAN) yer verilmeyişine sitem eden dernek başkanı Cahit Çakcıl, “Böyle bir organizasyonda ANSAN gibi bir sanat kurumunun olmayışı büyük bir eksikliktir. Menderes Türel öncesi festivallerde ANSAN hep vardı. Film jürilerinde, söyleşilerde hep vardı. Kaleiçi yerleşkesinde İlyas Salman, Menderes Samancılar, Halil Ergün, Aytaç Arman, Sümer Tilmaç, Ahmet Mekin, Coşkun Göğen, Hülya Koçyiğit, Parla Şenol ve daha birçok sanatçının söyleşi yapmış olması ANSAN’ın geçmişinde altın sayfalardır” dedi.   ANSAN İÇİN KAMPANYA ANSAN’ın Altın Portakal Film Festivali’nde niçin olmadığını gündeme getiren Çakcıl, “Haksız yere, zor kullanılarak çıkarılması konusunu yetkililer ANSAN’la niçin konuşmazlar? Bu soruları yanıtlayacak bir yetkili yok mu Büyük Şehir Belediyesi’nde?” diye sordu. Sosyal medyada bir kampanya başlatan dernek üyesi Musa Fırat da, “ANSAN Antalya’nın sanat yuvasıdır. Antalya’nın amiral gemisidir. Tüm yetkililere sesleniyoruz: ANSAN Kalekapısı’ndaki eski yerleşkesine geri dönmelidir” çağrısı yaptı. 
Türel döneminde yerinden zorla çıkartılan ANSAN’a bu yıl ‘öze dönüş’ sloganıyla düzenlenen Altın Portakal Film Festivali’nde de yer verilmemesine sitem eden dernek başkanı Cahit Çakcıl, “Büyükşehir’de bizi dinleyecek bir yetkili yok mu?” diye sordu.

HABERİMİZ VAR – Bu yıl ‘öze dönüş’ vurgusuyla yapılan Altın Portakal Film Festivali’nde Antalya Sanatçılar Derneği’ne (ANSAN) yer verilmeyişine sitem eden dernek başkanı Cahit Çakcıl, “Böyle bir organizasyonda ANSAN gibi bir sanat kurumunun olmayışı büyük bir eksikliktir. Menderes Türel öncesi festivallerde ANSAN hep vardı. Film jürilerinde, söyleşilerde hep vardı. Kaleiçi yerleşkesinde İlyas Salman, Menderes Samancılar, Halil Ergün, Aytaç Arman, Sümer Tilmaç, Ahmet Mekin, Coşkun Göğen, Hülya Koçyiğit, Parla Şenol ve daha birçok sanatçının söyleşi yapmış olması ANSAN’ın geçmişinde altın sayfalardır” dedi.

 

ANSAN İÇİN KAMPANYA


ANSAN’ın Altın Portakal Film Festivali’nde niçin olmadığını gündeme getiren Çakcıl, “Haksız yere, zor kullanılarak çıkarılması konusunu yetkililer ANSAN’la niçin konuşmazlar? Bu soruları yanıtlayacak bir yetkili yok mu Büyük Şehir Belediyesi’nde?” diye sordu. Sosyal medyada bir kampanya başlatan dernek üyesi Musa Fırat da, “ANSAN Antalya’nın sanat yuvasıdır. Antalya’nın amiral gemisidir. Tüm yetkililere sesleniyoruz: ANSAN Kalekapısı’ndaki eski yerleşkesine geri dönmelidir” çağrısı yaptı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.