ANSİAD ödülleri açıklandı

YEREL 10.12.2022 - 14:00, Güncelleme: 10.12.2022 - 14:00
 

ANSİAD ödülleri açıklandı

2022 Ansiad Yılın Girişimcisi Ödülü”ne VERİTEL İletişim Sistemleri San.Tic.A.Ş. Proje Yöneticisi İbrahim Özekici layık görüldü 2021 Ansiad Girişimcilik Günleri Güngör Pekşen Yeşil Ödülü”nün, ARÜV Çevre A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cem Arüv’e verilecek

haberimizvar.net- Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği,  2004 yılından itibaren her yıl geleneksel olarak yılın girişimcisi ödülü veriyor. 2010 yılında hayata veda eden başarılı iş insanı ve Güngör Pekşen anısına da “Ansiad Girişimcilik Günleri Güngör Pekşen Yeşil Dönüşüm Ödülü” ise 12 yıldır veriliyor. Dernek yönetimi bu yılki ödülleri de 15 Aralık’ta düzenlenecek törenle sahiplerine teslim edecek. YILIN GİRİŞİMCİSİ İBRAHİM ÖZEKİCİ Dernekten yapılan yazılı açıklamada, “Bu yıl ‘2022 ANSİAD Yılın Girişimcisi Ödülü’ne gelişen teknoloji, değişen beklenti ve ihtiyaçlar konusunda, dijital tarım, akıllı oteller, akıllı şehirler ve dijital sağlık, endüstri 4.0 ile yüksek verimlilik elde etme hedefini ortaya koyan, ağırlıklı olarak tarım ve konaklama endüstrisine odaklı bir IoT projesi olan, kullanıcı sensörlerini tek bir platformda görüntüleyebilen ve yönetebilen, sera ve meyve bahçelerinde dijital tarımsal takip amaçlı kablosuz izleme sistemi olan VAPS Projesi’ndeki başarısı ve örnek girişimciliğinden dolayı bölgemizin değerli genç girişimcisi, VERİTEL İletişim Sistemleri San.Tic.A.Ş. Proje Yöneticisi, startup call VAPS'ın kurucu ortağı ve baş geliştiricisi İbrahim Özekici layık görülmüştür.” denildi. YEŞİL ÖDÜL CEM ARÜV’E 2021 Ansiad Girişimcilik Günleri Güngör Pekşen Yeşil Ödülü”nün ise ARÜV Çevre A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve ANSİAD İklim Değişikliği ve Çevre Çalışma Masası Başkanı Cem Arüv’e verilecek. Arüv’ün İklim ve çevre sorunlarına duyarlılığı, sürdürülebilir çevre bilincini uyandırmak için gösterdiği yoğun çaba ve sürdürdüğü değerli çalışmalar nedeniyle ödüle layık görüldüğü açıklandı. 
2022 Ansiad Yılın Girişimcisi Ödülü”ne VERİTEL İletişim Sistemleri San.Tic.A.Ş. Proje Yöneticisi İbrahim Özekici layık görüldü 2021 Ansiad Girişimcilik Günleri Güngör Pekşen Yeşil Ödülü”nün, ARÜV Çevre A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cem Arüv’e verilecek

haberimizvar.net- Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği,  2004 yılından itibaren her yıl geleneksel olarak yılın girişimcisi ödülü veriyor. 2010 yılında hayata veda eden başarılı iş insanı ve Güngör Pekşen anısına da “Ansiad Girişimcilik Günleri Güngör Pekşen Yeşil Dönüşüm Ödülü” ise 12 yıldır veriliyor. Dernek yönetimi bu yılki ödülleri de 15 Aralık’ta düzenlenecek törenle sahiplerine teslim edecek.

YILIN GİRİŞİMCİSİ İBRAHİM ÖZEKİCİ

Dernekten yapılan yazılı açıklamada, “Bu yıl ‘2022 ANSİAD Yılın Girişimcisi Ödülü’ne gelişen teknoloji, değişen beklenti ve ihtiyaçlar konusunda, dijital tarım, akıllı oteller, akıllı şehirler ve dijital sağlık, endüstri 4.0 ile yüksek verimlilik elde etme hedefini ortaya koyan, ağırlıklı olarak tarım ve konaklama endüstrisine odaklı bir IoT projesi olan, kullanıcı sensörlerini tek bir platformda görüntüleyebilen ve yönetebilen, sera ve meyve bahçelerinde dijital tarımsal takip amaçlı kablosuz izleme sistemi olan VAPS Projesi’ndeki başarısı ve örnek girişimciliğinden dolayı bölgemizin değerli genç girişimcisi, VERİTEL İletişim Sistemleri San.Tic.A.Ş. Proje Yöneticisi, startup call VAPS'ın kurucu ortağı ve baş geliştiricisi İbrahim Özekici layık görülmüştür.” denildi.

YEŞİL ÖDÜL CEM ARÜV’E

2021 Ansiad Girişimcilik Günleri Güngör Pekşen Yeşil Ödülü”nün ise ARÜV Çevre A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve ANSİAD İklim Değişikliği ve Çevre Çalışma Masası Başkanı Cem Arüv’e verilecek. Arüv’ün İklim ve çevre sorunlarına duyarlılığı, sürdürülebilir çevre bilincini uyandırmak için gösterdiği yoğun çaba ve sürdürdüğü değerli çalışmalar nedeniyle ödüle layık görüldüğü açıklandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.