ANSİAD'da gündem markalaşma

GÜNDEM 13.10.2022 - 12:29, Güncelleme: 13.10.2022 - 12:29
 

ANSİAD'da gündem markalaşma

ANSİAD 12. Olağan Toplantısı’nın konuğu Marka Danışmanı Özel Oytun Türkoğlu oldu. Türkoğlu, “Türkiye’den dünya markaları çıkarmak için markalaşmanın eğitimden tanıtım ve teknolojiye kadar halkın da iş birliğiyle gerçekleşebilir” dedi

haberimizvar.net- Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ANSİAD) 2022 faaliyet yılı 12. Olağan Toplantısı’nın konuğu, Marka Danışmanı ve Markör Markalaştırma Ajansı Sahibi Özel Oytun Türkoğlu oldu.  ANSİAD üyesi ve Lotus Tarım Tohumculuk ve Gübre San. A.Ş. sahibi Tayfur Ardıç’ın Toplantı Başkanlığındaki toplantı, Antalya’dan Dünya Markaları Çıkar başlığında gerçekleştirildi. ANSİAD''A YENİ KATILIM ANSİAD ailesine katılan MVV Organizasyon Turizm Tic. ve San. Ltd. Şti. sahibi Varol Varlı, Ada Pazarlama Hediyelik Eşya Ltd. Şti. sahibi Sedat Gümüş ve Bina Tasarım Gıda Yap.Kim.İnş.ve İnş. Malz. Tur. Taş. San. Tic. Ltd. Şti. sahibi Sonay Yeşiltaş’a ANSİAD Başkan Vekili Ercan Özbek, ANSİAD üyesi Dr.Savaş Titiz ve Marka Danışmanı Özel Oytun Türkoğlu tarafından üyelik rozeti ve belgeleri takdim edildi. MARKA DANIŞMANI ANLATTI Satış, pazarlama ve satın almanın önemine dikkat çeken Marka Danışmanı Özel Oytun Türkoğlu, “Dondurma örneğinden yola çıkarsak, neden satın aldığımızı hiç düşündünüz mü? Serinlemek için diyoruz. Peki Antalya’da yazın bir dondurma aldınız, ısırdınız, hiç serin sulara atladım dediğiniz oldu mu? Hayır. Aslında beynimiz onu yediğimiz anda mutluluk duygusunu pekiştiriyor, biz de bu yüzden satın alıyoruz” dedi. Duygu ve algı yönetiminde markanın yerine işaret eden Türkoğlu, “Biz burada duyguya para ödüyoruz, yani duyularımıza. Markacılıkta eğer beş duyuya aynı anda hitap ediyorsanız satışınız çok kolay” diye konuştu. Marka tarihinin çok eski çağlara dayandığını dile getiren Türkoğlu, “İlk rastlandığı yerler arasında mağara duvarları ve bizonlar var. Daha sonraki süreçte toprak ürünlerinde görülüyor, çanak, çömlek, kiremit, tuğla gibi. Ürünlerin üretildiği yerin belirtilmesi amacıyla kullanılıyor. Bu topraklardaki kökeni de çok eskilere dayanıyor. Alameti farika, kişiyi, ürünü veya hizmeti diğerlerinden ayıran unsur olarak kullanılıyor ve bir nevi markayı tanımlıyor” dedi. 
ANSİAD 12. Olağan Toplantısı’nın konuğu Marka Danışmanı Özel Oytun Türkoğlu oldu. Türkoğlu, “Türkiye’den dünya markaları çıkarmak için markalaşmanın eğitimden tanıtım ve teknolojiye kadar halkın da iş birliğiyle gerçekleşebilir” dedi

haberimizvar.net- Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ANSİAD) 2022 faaliyet yılı 12. Olağan Toplantısı’nın konuğu, Marka Danışmanı ve Markör Markalaştırma Ajansı Sahibi Özel Oytun Türkoğlu oldu.  ANSİAD üyesi ve Lotus Tarım Tohumculuk ve Gübre San. A.Ş. sahibi Tayfur Ardıç’ın Toplantı Başkanlığındaki toplantı, Antalya’dan Dünya Markaları Çıkar başlığında gerçekleştirildi.

ANSİAD''A YENİ KATILIM

ANSİAD ailesine katılan MVV Organizasyon Turizm Tic. ve San. Ltd. Şti. sahibi Varol Varlı, Ada Pazarlama Hediyelik Eşya Ltd. Şti. sahibi Sedat Gümüş ve Bina Tasarım Gıda Yap.Kim.İnş.ve İnş. Malz. Tur. Taş. San. Tic. Ltd. Şti. sahibi Sonay Yeşiltaş’a ANSİAD Başkan Vekili Ercan Özbek, ANSİAD üyesi Dr.Savaş Titiz ve Marka Danışmanı Özel Oytun Türkoğlu tarafından üyelik rozeti ve belgeleri takdim edildi.

MARKA DANIŞMANI ANLATTI

Satış, pazarlama ve satın almanın önemine dikkat çeken Marka Danışmanı Özel Oytun Türkoğlu, “Dondurma örneğinden yola çıkarsak, neden satın aldığımızı hiç düşündünüz mü? Serinlemek için diyoruz. Peki Antalya’da yazın bir dondurma aldınız, ısırdınız, hiç serin sulara atladım dediğiniz oldu mu? Hayır. Aslında beynimiz onu yediğimiz anda mutluluk duygusunu pekiştiriyor, biz de bu yüzden satın alıyoruz” dedi. Duygu ve algı yönetiminde markanın yerine işaret eden Türkoğlu, “Biz burada duyguya para ödüyoruz, yani duyularımıza. Markacılıkta eğer beş duyuya aynı anda hitap ediyorsanız satışınız çok kolay” diye konuştu. Marka tarihinin çok eski çağlara dayandığını dile getiren Türkoğlu, “İlk rastlandığı yerler arasında mağara duvarları ve bizonlar var. Daha sonraki süreçte toprak ürünlerinde görülüyor, çanak, çömlek, kiremit, tuğla gibi. Ürünlerin üretildiği yerin belirtilmesi amacıyla kullanılıyor. Bu topraklardaki kökeni de çok eskilere dayanıyor. Alameti farika, kişiyi, ürünü veya hizmeti diğerlerinden ayıran unsur olarak kullanılıyor ve bir nevi markayı tanımlıyor” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.