Antalya, 25 bin turizm profesyonelini ağırlıyor

EKONOMİ 24.10.2023 - 16:08, Güncelleme: 24.10.2023 - 16:08
 

Antalya, 25 bin turizm profesyonelini ağırlıyor

Antalya'da 26-27 Ekim günlerinde gerçekleştirilecek olan 5.'nci Antalya Turizm Fuarı'na 35 ülkeden 25 bin turizm profesyoneli katılıyor. Fuarı organize eden firmanın yönetim kurulu baskını Selçuk Meral, "Fuarda 300'e yakın katılımcı stantlarıyla 600'ün üzerinde marka yer alacak" dedi. 5'nci Antalya Turizm Fuarı'na Ortadoğu'dan da 500 acente temsilcisinin katılması bekleniyor.

haberimizvar.net- Fuarı organize eden firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Meral, kent merkezindeki bir otelde düzenlenen basın toplantısında, Türkiye'nin ve Akdeniz'in en verimli turizm fuarını yaptıklarını söyledi. AFT'nin Türkiye turizm sektörü içinde bütün pazarları barındırdığını dile getiren Meral, "Fuarda 300'e yakın katılımcı stantlarıyla 600'ün üzerinde marka yer alacak. 35 ülkeden 25 binin üzerinde turizm profesyonelini ve paydaşını konuk edeceğiz." dedi. Orta Doğu'dan 500 acente temsilcisinin katılmasını beklediklerini aktaran Meral, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarının katılımı olumsuz etkilediğini bildirdi. Meral, fuar ile seyahat endüstrisinin yeni ortaklıklar kurmasının ve bölgedeki en önemli oyuncularla mevcut iş ilişkilerinin güçlendirilmesinin hedeflendiğini belirtti. Turizmin ülke ekonomisi açısından önemli role sahip olduğunu ve bu açıdan memleket meselesi olarak değerlendirdiklerini kaydeden Meral, "Renklerimizi seçerken kırmızı ve beyazı seçtik. Bu sene ATF23 logomuza ay ve yıldızı da ekledik. Fuarımızı da 'Turizmini hareketlendir, ülkeni bereketlendir' sloganıyla gerçekleştiriyoruz. Yakın hedefimiz dünyayı Türk turizm profesyonelinin ayağına getirebilmek." diye konuştu. Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısıyla da bu yıl ayrı bir heyecan duyduklarını ifade eden Meral, tüm katılımcılara Türk bayrağı hediye edeceklerini dile getirdi. Antalya Expo Center ANFAŞ'ta 26 Ekim'de açılacak fuar, iki gün sürecek.
Antalya'da 26-27 Ekim günlerinde gerçekleştirilecek olan 5.'nci Antalya Turizm Fuarı'na 35 ülkeden 25 bin turizm profesyoneli katılıyor. Fuarı organize eden firmanın yönetim kurulu baskını Selçuk Meral, "Fuarda 300'e yakın katılımcı stantlarıyla 600'ün üzerinde marka yer alacak" dedi. 5'nci Antalya Turizm Fuarı'na Ortadoğu'dan da 500 acente temsilcisinin katılması bekleniyor.

haberimizvar.net- Fuarı organize eden firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Meral, kent merkezindeki bir otelde düzenlenen basın toplantısında, Türkiye'nin ve Akdeniz'in en verimli turizm fuarını yaptıklarını söyledi.

AFT'nin Türkiye turizm sektörü içinde bütün pazarları barındırdığını dile getiren Meral, "Fuarda 300'e yakın katılımcı stantlarıyla 600'ün üzerinde marka yer alacak. 35 ülkeden 25 binin üzerinde turizm profesyonelini ve paydaşını konuk edeceğiz." dedi.

Orta Doğu'dan 500 acente temsilcisinin katılmasını beklediklerini aktaran Meral, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarının katılımı olumsuz etkilediğini bildirdi.

Meral, fuar ile seyahat endüstrisinin yeni ortaklıklar kurmasının ve bölgedeki en önemli oyuncularla mevcut iş ilişkilerinin güçlendirilmesinin hedeflendiğini belirtti.

Turizmin ülke ekonomisi açısından önemli role sahip olduğunu ve bu açıdan memleket meselesi olarak değerlendirdiklerini kaydeden Meral, "Renklerimizi seçerken kırmızı ve beyazı seçtik. Bu sene ATF23 logomuza ay ve yıldızı da ekledik. Fuarımızı da 'Turizmini hareketlendir, ülkeni bereketlendir' sloganıyla gerçekleştiriyoruz. Yakın hedefimiz dünyayı Türk turizm profesyonelinin ayağına getirebilmek." diye konuştu.

Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısıyla da bu yıl ayrı bir heyecan duyduklarını ifade eden Meral, tüm katılımcılara Türk bayrağı hediye edeceklerini dile getirdi.

Antalya Expo Center ANFAŞ'ta 26 Ekim'de açılacak fuar, iki gün sürecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.