Antalya 'ATA'sına koştu

YEREL 28.10.2023 - 15:13, Güncelleme: 28.10.2023 - 15:13
 

Antalya 'ATA'sına koştu

Cumhuriyetimizin 100.yıldönümü nedeniyle Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanlığı il binası önünden Cumhuriyet meydanına yürüyüş düzenledi, Ata’nın huzuruna çelenk sundular.

haberimizvar.net- CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı öncülüğünde ki yürüyüşe; İlçe Başkanları, Kadın Kolları, gencik Kolları, Milletvekilleri, Önceki dönem Milletvekilleri ve Belediye Başkanları, yöneticiler ve partililer katıldı.   İl Başkanı Nail Kamacı, Cumhuriyet meydanına çelenk sunumundan sonra yaptığı açıklamasında; “Cumhuriyet, sadece bir yönetim biçimi değil, aynı zamanda bir düşünce tarzıdır. Türkiye'nin modernleşme sürecinin temel taşlarından biridir. Bugün, milletimizin 1 birlik ve beraberlik içinde, özgürlüğü, bağımsızlığı ve demokrasiyi savunma kararlılığının bir yansımasıdır.”dedi.   CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı; “Bugün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde, milletimizin destansı mücadelesiyle kurulan Türkiye Cumhuriyeti'mizin kuruluşunun yıl dönümünde bir araya gelmenin gurur ve onurunu yaşıyoruz. Antalya, tarih boyunca birçok medeniyete ev sahipliği yapmış, zengin kültürü ve tarihi mirasıyla ülkemizin en değerli şehirlerinden biridir. Bu topraklar, Cumhuriyet'in ilanından bu yana da demokrasinin, özgürlüğün ve adaletin bayraktarı olmuştur. Cumhuriyet, sadece bir yönetim biçimi değil, aynı zamanda bir düşünce tarzıdır. İnsan haklarına, hukukun üstünlüğüne ve demokrasinin evrensel değerlerine dayanan bu düşünce tarzı, Türkiye'nin modernleşme sürecinin temel taşlarından biridir. Cumhuriyet Halk Partisi olarak, Cumhuriyet'in değerlerini savunma ve bu değerleri gelecek nesillere aktarma görevini tarihsel bir sorumluluk olarak görüyoruz. Antalya'da ve tüm Türkiye'de, bu değerlerin yaşatılması için çalışmaya devam edeceğiz. Sevgili hemşehrilerim, Cumhuriyetimizin kuruluşundan bu yana geçen zamanda, birlikte nice badireler atlattık, nice zorluklarla başa çıktık. Ancak hiçbir zaman yılmadık, pes etmedik. Bugün de aynı ruhla, geleceğe daha aydınlık, daha demokratik, daha adil bir Türkiye için çalışmaya devam ediyoruz. 29 Ekim, bir bayramdan daha fazlasıdır. Bugün, milletimizin birlik ve beraberlik içinde, özgürlüğü, bağımsızlığı ve demokrasiyi savunma kararlılığının bir yansımasıdır. Bu vesileyle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor; tüm Antalyalıların ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyorum. Yaşasın Cumhuriyet! Yaşasın Türkiye” diye konuştu.   100 yıl dönümünü programı hatıra fotoğrafı çekiminden sonra düzenlenecek olan diğer etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor.
Cumhuriyetimizin 100.yıldönümü nedeniyle Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanlığı il binası önünden Cumhuriyet meydanına yürüyüş düzenledi, Ata’nın huzuruna çelenk sundular.
haberimizvar.net-  CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı öncülüğünde ki yürüyüşe; İlçe Başkanları, Kadın Kolları, gencik Kolları, Milletvekilleri, Önceki dönem Milletvekilleri ve Belediye Başkanları, yöneticiler ve partililer katıldı.
 
İl Başkanı Nail Kamacı, Cumhuriyet meydanına çelenk sunumundan sonra yaptığı açıklamasında; “Cumhuriyet, sadece bir yönetim biçimi değil, aynı zamanda bir düşünce tarzıdır. Türkiye'nin modernleşme sürecinin temel taşlarından biridir. Bugün, milletimizin 1
birlik ve beraberlik içinde, özgürlüğü, bağımsızlığı ve demokrasiyi savunma kararlılığının bir yansımasıdır.”dedi.
 
CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı; “Bugün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde, milletimizin destansı mücadelesiyle kurulan Türkiye Cumhuriyeti'mizin kuruluşunun yıl dönümünde bir araya gelmenin gurur ve onurunu yaşıyoruz. Antalya, tarih boyunca birçok
medeniyete ev sahipliği yapmış, zengin kültürü ve tarihi mirasıyla ülkemizin en değerli şehirlerinden biridir. Bu topraklar, Cumhuriyet'in ilanından bu yana da demokrasinin, özgürlüğün ve adaletin bayraktarı olmuştur. Cumhuriyet, sadece bir yönetim biçimi değil, aynı zamanda bir düşünce tarzıdır. İnsan haklarına, hukukun üstünlüğüne ve demokrasinin evrensel değerlerine dayanan bu düşünce tarzı, Türkiye'nin modernleşme sürecinin temel taşlarından biridir. Cumhuriyet Halk Partisi olarak, Cumhuriyet'in değerlerini savunma ve bu değerleri gelecek nesillere aktarma görevini tarihsel bir sorumluluk olarak görüyoruz. Antalya'da ve tüm Türkiye'de, bu değerlerin yaşatılması için çalışmaya devam edeceğiz. Sevgili hemşehrilerim, Cumhuriyetimizin kuruluşundan bu yana geçen zamanda, birlikte nice badireler atlattık, nice zorluklarla başa çıktık. Ancak hiçbir zaman yılmadık, pes etmedik. Bugün de aynı ruhla, geleceğe daha aydınlık, daha demokratik, daha adil bir Türkiye için çalışmaya devam ediyoruz. 29 Ekim, bir bayramdan daha fazlasıdır. Bugün, milletimizin birlik ve beraberlik içinde, özgürlüğü, bağımsızlığı ve demokrasiyi savunma kararlılığının bir yansımasıdır. Bu vesileyle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor; tüm Antalyalıların ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyorum. Yaşasın
Cumhuriyet! Yaşasın Türkiye” diye konuştu.
 
100 yıl dönümünü programı hatıra fotoğrafı çekiminden sonra düzenlenecek olan diğer etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.