Antalya ‘ATA’sına saygısını böyle gösterdi

GÜNDEM 10.11.2022 - 22:48, Güncelleme: 10.11.2022 - 22:48
 

Antalya ‘ATA’sına saygısını böyle gösterdi

Antalya Muratpaşa Belediyesi, ölümünün 84. yıldönümünde “10 Kasım Ata’ya Saygı Yürüyüşü” düzenledi. Antalyalılar yürüyüşte tek yürek oldu.

haberimizvar.net- Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk tüm Türkiye’de olduğu gibi bugün Antalya’ya saygı, özlem ve minnetle anıldı. Antalya Muratpaşa Belediyesi bugün saat 18.00’de Muratpaşa Atatürk Kent Meydanı’ndan başlayarak “10 Kasım Ata’ya Saygı Yürüyüşü” düzenledi. Yürüyüşe Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz, CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, meclis üyeleri, il ve ilçe parti yöneticileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. 4 kilometrelik yürüyüşte Atatürk bayrakları ve posterleri taşındı.  Meşalelerle Tekelioğlu Caddesi ve devamında eski Lara Caddesi aydınlatıldı. Ata’ya Saygı Yürüyüşü, Erdal İnönü Kent Parkı’nda tamamlandı ve Muratpaşa Belediyesi Gitar Orkestrası’nın Atatürk’ün sevdiği şarkılardan oluşan mini konseriyle son buldu. Anlamlı günde konuşan Başkan Ümit Uysal, “Komşularımızla birlikte Büyük Önderimiz Ata’mıza saygı yürüyüşünü gerçekleştirdik. 10 Kasım, sadece anma değil, Atatürk ilke ve devrimlerine, en büyük eseri Türkiye Cumhuriyeti’ne inanç ve bağlılığımızın en güçlü şekilde dile getirildiği günün ifadesidir. O’nun deyimi ile ‘naçiz vücudu’ toprak olmuş olabilir ama O’nun fikirleri ve aydınlık Türkiye Cumhuriyeti sonsuza kadar payidar kalacaktır.” dedi.
Antalya Muratpaşa Belediyesi, ölümünün 84. yıldönümünde “10 Kasım Ata’ya Saygı Yürüyüşü” düzenledi. Antalyalılar yürüyüşte tek yürek oldu.

haberimizvar.net- Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk tüm Türkiye’de olduğu gibi bugün Antalya’ya saygı, özlem ve minnetle anıldı. Antalya Muratpaşa Belediyesi bugün saat 18.00’de Muratpaşa Atatürk Kent Meydanı’ndan başlayarak “10 Kasım Ata’ya Saygı Yürüyüşü” düzenledi.

Yürüyüşe Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz, CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, meclis üyeleri, il ve ilçe parti yöneticileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

4 kilometrelik yürüyüşte Atatürk bayrakları ve posterleri taşındı.  Meşalelerle Tekelioğlu Caddesi ve devamında eski Lara Caddesi aydınlatıldı. Ata’ya Saygı Yürüyüşü, Erdal İnönü Kent Parkı’nda tamamlandı ve Muratpaşa Belediyesi Gitar Orkestrası’nın Atatürk’ün sevdiği şarkılardan oluşan mini konseriyle son buldu.

Anlamlı günde konuşan Başkan Ümit Uysal, “Komşularımızla birlikte Büyük Önderimiz Ata’mıza saygı yürüyüşünü gerçekleştirdik. 10 Kasım, sadece anma değil, Atatürk ilke ve devrimlerine, en büyük eseri Türkiye Cumhuriyeti’ne inanç ve bağlılığımızın en güçlü şekilde dile getirildiği günün ifadesidir.

O’nun deyimi ile ‘naçiz vücudu’ toprak olmuş olabilir ama O’nun fikirleri ve aydınlık Türkiye Cumhuriyeti sonsuza kadar payidar kalacaktır.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.