Antalya Barosu’nda devir teslim

GÜNDEM 23.09.2021 - 10:53, Güncelleme: 23.09.2021 - 10:53
 

Antalya Barosu’nda devir teslim

Antalya Barosu Başkanlığı’na seçilen Hüseyin Geçilmez, görevi eski başkan Polat Balkan’dan devraldı

haberimizvar.net- Antalya Barosu Başkanlığı’na seçilen Hüseyin Geçilmez, görevi eski başkan  Polat Balkan’dan devraldı. Baro’nun Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlediği törene yeni ve eski yönetim kurulu ile TBB delegeliğine seçilen üyeler katıldı. Törende kısa bir konuşma yapan Hüseyin Geçilmez, “Antalya Barosu Türkiye Barolar Birliği Delegeleri olarak, Genel Kurulumuzun verdiği görev doğrultusunda, TBB'nin kurucu Başkanı Av. Prof. Dr. Faruk Erem'de simgeleşen hukuk devletini ve insan haklarını savunarak, mesleğimizin onuru ve saygınlığı için mücadele etmeye devam edeceğiz. Bu doğrultuda, kurucu değerlerinden uzaklaşan TBB'nin tarihsel çizgisine dönmesi için, var gücümüzle çalışacağımızın sözünü veriyoruz” dedi. 
Antalya Barosu Başkanlığı’na seçilen Hüseyin Geçilmez, görevi eski başkan Polat Balkan’dan devraldı

haberimizvar.net-  Antalya Barosu Başkanlığı’na seçilen Hüseyin Geçilmez, görevi eski başkan  Polat Balkan’dan devraldı. Baro’nun Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlediği törene yeni ve eski yönetim kurulu ile TBB delegeliğine seçilen üyeler katıldı. Törende kısa bir konuşma yapan Hüseyin Geçilmez, “ Antalya Barosu Türkiye Barolar Birliği Delegeleri olarak, Genel Kurulumuzun verdiği görev doğrultusunda, TBB'nin kurucu Başkanı Av. Prof. Dr. Faruk Erem'de simgeleşen hukuk devletini ve insan haklarını savunarak, mesleğimizin onuru ve saygınlığı için mücadele etmeye devam edeceğiz. Bu doğrultuda, kurucu değerlerinden uzaklaşan TBB'nin tarihsel çizgisine dönmesi için, var gücümüzle çalışacağımızın sözünü veriyoruz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.