Antalya buram buram sanat kokacak

KÜLTÜR 12.01.2024 - 14:13, Güncelleme: 12.01.2024 - 14:13
 

Antalya buram buram sanat kokacak

Antalya'da ilk kez düzenlenecek olan 'Antalya Çağdaş Sanat Fuarı'na 150'den fazla Türk sanatçı ile birlikte Rusya, İran Azerbaycan, Ukrayna, Avusturya, İtalya ve Fransa'dan 50'den fazla yabancı sanatçının katılması bekleniyor. MSR Fuarcılık tarafından düzenlenecek olan fuara resim, heykel, seramik, özgün baskı gibi dallarda uzman 38 sanatçı da sergileme olanağını bulacak.

haberimizvar.net- Antalya'da buram buram sanatın kokacağı 'Antalya Çağdaş Sanatlar Fuarı' 18-21 Ocak tarihleri arasında Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek. Antalya'da ilk kez düzenlenecek olan fuara 150'den fazla Türk sanatçı ile birlikte Rusya, İran, Azerbaycan, Ukrayna, Avusturya, İtalya Fransa'dan 50'ye yakın sanatçının katılması bekleniyor. MSR Fuarcılık tarafından organizasyonu yapılan fuarın kapılarının resim, heykel, seramik, özgün baskı, fotoğraf gibi dallarda çalışma yapan tüm sanatçılara açık olduğu bildiriliyor. Antalya Çağdaş Sanatlar Fuarı'na çok sayıda sanatçı derneğinin galeriler aracılığıyla katılmak için başvuruda bulunduğu, bu galerilerden biri olan VİS Sanat Kuratör Vildan Özsoy'un fuara katılmak isteyen sanatçıların tanıtımlarını, fuarda yer alacak eserlerinin seçkisini yaptığı bildiriliyor. Antalya'da ilk kez düzenlenecek olan Antalya Çağdaş Sanatlar Fuarı'na Antalya'dan katılacak 38 sanatçının isimleri şöyle : Aylin Özsancak Sağdıç, Ayşe Özmak Mercan, Berna Başarır, Berrin Öner Akdağ, Candan Çelikpençe Gündüz, Cem Güney Çelikbaş, Emre Karaca, Figen Işıktan, Gülten Donmaz, Günay Bal, Halime İspir Bozkurt, Hülya Sarıyar, Hüseyin Köse, İlkan Polat, Javad Gaffari, Kamuran Özlem Sarnıç, Mehmet Boyacı, Mürvet Keyik, Nadire Sönmez, Nafia Hanyalıo  ğlu, Nazar Uzungül Köse, Nur Ekmekçioğlu, Nuray Üncü, Nurcan Şimşek, Özden Ülken, Sanem Altıner, Selma Gencel, Serap Gürcan, Serpil Kahar, Sibel Özdoğan, Süleyman Sarı, Tacim Alpaslan, Timurhan Aytürk, Ülkü Yılmaz, Vildan Özsoy, Yeşim Ertan, Zeynep Vardar.
Antalya'da ilk kez düzenlenecek olan 'Antalya Çağdaş Sanat Fuarı'na 150'den fazla Türk sanatçı ile birlikte Rusya, İran Azerbaycan, Ukrayna, Avusturya, İtalya ve Fransa'dan 50'den fazla yabancı sanatçının katılması bekleniyor. MSR Fuarcılık tarafından düzenlenecek olan fuara resim, heykel, seramik, özgün baskı gibi dallarda uzman 38 sanatçı da sergileme olanağını bulacak.

haberimizvar.net- Antalya'da buram buram sanatın kokacağı 'Antalya Çağdaş Sanatlar Fuarı' 18-21 Ocak tarihleri arasında Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek. Antalya'da ilk kez düzenlenecek olan fuara 150'den fazla Türk sanatçı ile birlikte Rusya, İran, Azerbaycan, Ukrayna, Avusturya, İtalya Fransa'dan 50'ye yakın sanatçının katılması bekleniyor. MSR Fuarcılık tarafından organizasyonu yapılan fuarın kapılarının resim, heykel, seramik, özgün baskı, fotoğraf gibi dallarda çalışma yapan tüm sanatçılara açık olduğu bildiriliyor. Antalya Çağdaş Sanatlar Fuarı'na çok sayıda sanatçı derneğinin galeriler aracılığıyla katılmak için başvuruda bulunduğu, bu galerilerden biri olan VİS Sanat Kuratör Vildan Özsoy'un fuara katılmak isteyen sanatçıların tanıtımlarını, fuarda yer alacak eserlerinin seçkisini yaptığı bildiriliyor. Antalya'da ilk kez düzenlenecek olan Antalya Çağdaş Sanatlar Fuarı'na Antalya'dan katılacak 38 sanatçının isimleri şöyle :

Aylin Özsancak Sağdıç, Ayşe Özmak Mercan, Berna Başarır, Berrin Öner Akdağ, Candan Çelikpençe Gündüz, Cem Güney Çelikbaş, Emre Karaca, Figen Işıktan, Gülten Donmaz, Günay Bal, Halime İspir Bozkurt, Hülya Sarıyar, Hüseyin Köse, İlkan Polat, Javad Gaffari, Kamuran Özlem Sarnıç, Mehmet Boyacı, Mürvet Keyik, Nadire Sönmez, Nafia Hanyalıo  ğlu, Nazar Uzungül Köse, Nur Ekmekçioğlu, Nuray Üncü, Nurcan Şimşek, Özden Ülken, Sanem Altıner, Selma Gencel, Serap Gürcan, Serpil Kahar, Sibel Özdoğan, Süleyman Sarı, Tacim Alpaslan, Timurhan Aytürk, Ülkü Yılmaz, Vildan Özsoy, Yeşim Ertan, Zeynep Vardar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.