Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek’in oğluna harçlık taşerondan

KULİS 03.11.2023 - 12:14, Güncelleme: 03.11.2023 - 13:19
 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek’in oğluna harçlık taşerondan

Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne iş yapan firma sahibinin belediye çalışanıyla yaptığı yazışmadan Başkan Böcek’in oğlu Gökhan Böcek’in ofisinden, güvenlik sistemine kadar ödemelerini yaptığı ortaya çıktı.

haberimizvar.net- KULİS HABER- Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile oğlu Gökhan Böcek, belediye çalışanı bir kadınla ilişkisi olduğu iddiasıyla makam odasında kavga etmiş, babası tarafından kredi kartları iptal edilmişti. Bir yıl önce evlendiği Zeynep Kerimoğlu’ndan boşanma aşamasında olan Gökhan Böcek’in belediyeye iş yapan firma sahipleriyle girift ilişkileri kent kulislerinde kulaktan kulağa konuşulmaya başladı. WHATSAPP YAZIŞMASI ORTAYA ÇIKTI Başkan Böcek’in özel kaleminde çalışan belediye işçisinin, belediyeye iş yapan firma sahibinden Gökhan Böcek için para istediği WhatsApp yazışması elden ele dolaşmaya başladı. Belediye çalışanı, yazışmada firma sahibinden, Gökhan Böcek’in ofis aidatı ile ofisin güvenlik sistemlerinin ödemesinin yapılmadığını dile getirerek, çok sıkıştığını yalvarır bir dille anlattığı dikkat çekti. Yazışmada; ‘Ne olur çözelim abi, dayanacak gücüm kalmadı’ diyen belediye çalışanına, firma sahibi ödeme yaparak yanıt veriyor. İŞTE O YAZIŞMA İLGİLİ HABER İÇİN TIKLAYIN : https://www.haberimizvar.net/baba-ogul-yumruk-yumruga-38157-haberi
Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne iş yapan firma sahibinin belediye çalışanıyla yaptığı yazışmadan Başkan Böcek’in oğlu Gökhan Böcek’in ofisinden, güvenlik sistemine kadar ödemelerini yaptığı ortaya çıktı.

haberimizvar.net- KULİS HABER- Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile oğlu Gökhan Böcek, belediye çalışanı bir kadınla ilişkisi olduğu iddiasıyla makam odasında kavga etmiş, babası tarafından kredi kartları iptal edilmişti. Bir yıl önce evlendiği Zeynep Kerimoğlu’ndan boşanma aşamasında olan Gökhan Böcek’in belediyeye iş yapan firma sahipleriyle girift ilişkileri kent kulislerinde kulaktan kulağa konuşulmaya başladı.

WHATSAPP YAZIŞMASI ORTAYA ÇIKTI

Başkan Böcek’in özel kaleminde çalışan belediye işçisinin, belediyeye iş yapan firma sahibinden Gökhan Böcek için para istediği WhatsApp yazışması elden ele dolaşmaya başladı. Belediye çalışanı, yazışmada firma sahibinden, Gökhan Böcek’in ofis aidatı ile ofisin güvenlik sistemlerinin ödemesinin yapılmadığını dile getirerek, çok sıkıştığını yalvarır bir dille anlattığı dikkat çekti. Yazışmada; ‘Ne olur çözelim abi, dayanacak gücüm kalmadı’ diyen belediye çalışanına, firma sahibi ödeme yaparak yanıt veriyor.

İŞTE O YAZIŞMA

İLGİLİ HABER İÇİN TIKLAYIN : https://www.haberimizvar.net/baba-ogul-yumruk-yumruga-38157-haberi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.