Antalya Çağdaş Sanat Fuarı'na yoğun ilgi

KÜLTÜR (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 19.01.2024 - 16:19, Güncelleme: 19.01.2024 - 16:19
 

Antalya Çağdaş Sanat Fuarı'na yoğun ilgi

Antalya'da ilk kez açılan 'Antalya Çağdaş Sanat Fuarı'na sanatçı ve sanatseverler yoğun ilgi gösterdi. Sanatın her dalından rengârenk eserlerin yer aldığı fuara farklı illerden de katılım oldu.

 haberimizvar.net- Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi'nde Antalya Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde, MSR Uluslararası Fuarcılık ile Birleşmiş Ressamlar ve Heykeltıraşlar Derneği (BRHD) tarafından düzenlenen fuar, sanatçı ve sanatseverleri bir araya getirdi. 'Antalya Çağdaş Sanat Fuarı'na Antalya bölgesinden 38, yurt genelinden 150, yurt dışından 50 sanat grubu ile sanatçılar katıldı.  Sanatın kalbinin attığı fuarın, Antalya'nın kültür-sanat yaşamına, turizme önemli katkılar sağlaması bekleniyor. Fuara Antalya'daki sanatçı derneklerinin sanatçı üyeleri, Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nden akademisyenler, özel sanat galerileri katkıda bulundu. 'Antalya Çağdaş Sanat Fuarı'nda resim, fotoğraf, seramik, heykel, geleneksel el sanatları, geleneksel Türk sanatları gibi birçok dalda eser sergileniyor. Fuar, 21 Ocak Pazar günü saat 20.00'ye kadar açık kalacak.
Antalya'da ilk kez açılan 'Antalya Çağdaş Sanat Fuarı'na sanatçı ve sanatseverler yoğun ilgi gösterdi. Sanatın her dalından rengârenk eserlerin yer aldığı fuara farklı illerden de katılım oldu.

 haberimizvar.net- Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi'nde Antalya Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde, MSR Uluslararası Fuarcılık ile Birleşmiş Ressamlar ve Heykeltıraşlar Derneği (BRHD) tarafından düzenlenen fuar, sanatçı ve sanatseverleri bir araya getirdi. 'Antalya Çağdaş Sanat Fuarı'na Antalya bölgesinden 38, yurt genelinden 150, yurt dışından 50 sanat grubu ile sanatçılar katıldı. 

Sanatın kalbinin attığı fuarın, Antalya'nın kültür-sanat yaşamına, turizme önemli katkılar sağlaması bekleniyor. Fuara Antalya'daki sanatçı derneklerinin sanatçı üyeleri, Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nden akademisyenler, özel sanat galerileri katkıda bulundu.

'Antalya Çağdaş Sanat Fuarı'nda resim, fotoğraf, seramik, heykel, geleneksel el sanatları, geleneksel Türk sanatları gibi birçok dalda eser sergileniyor. Fuar, 21 Ocak Pazar günü saat 20.00'ye kadar açık kalacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.