Antalya da alkışladı!

GÜNDEM 19.03.2020 - 23:55, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Antalya da alkışladı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın çağrısıyla tüm Türkiye’de olduğu gibi Antalya'da da vatandaşlar balkonlara çıkarak sağlık çalışanlarına alkışlarla teşekkür etti.

haberimizvar.net-  Yeni nesil koronavirüs (Covid-19) ile mücadele eden sağlık emekçilerine destek için bugün sosyal medya üzerinden yapılan çağrıların ardından saat 21.00’de Türkiye’nin her yerindeki vatandaşlar evlerinin camlarından, balkonlarından bir dakika boyunca sağlık çalışanlarını alkışladı. Avrupa ülkelerinde başlayan her akşam 21.00’de sağlık emekçilerine destek amacıyla bir dakika alkış eylemi için #SağlıkEmekçileriİçin1Dakika etiketiyle bugün Türkiye’de de çağrı yapılmıştı.   EN ÇOK PAYLAŞILAN GÜNDEM   Prof. Dr. Şebnem Korur Fincancı, Maside Ocak gibi isimlerin çağrısının ardından vatandaşlar saat 21.00’de evlerinin balkonlarından sağlık çalışanlarını alkışladı. Çok sayıda ilde evlerinin balkonları ve camlarına çıkanlar sağlık çalışanlarını alkışladı. “Saat 21.00” başlığı da Twitter’da en çok paylaşım yapılan gündem maddeleri arasında yer aldı.   ‘NE KADAR ALKIŞLASAK AZDIR’   Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da, saat 20.59’da Twitter hesabından “ALKIŞLAYALIM! NE KADAR ALKIŞLASAK AZDIR! Bugün saat 14’te Meclis’teki konuşmamda milletimin temsilcilerini özverili sağlık çalışanlarımızı alkışlamaya davet ettim. Şimdi tam 21.00’de milletimizi, bu alkış sesini Türkiye çapında, balkonlardan yükseltmeye davet ediyorum” paylaşımı yaptı.   ‘ALKIŞLAR 3 GÜN DEVAM ETSİN’   Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Demir Grup Sivaspor ve Anadolu Efes Spor kulüplerinin yanı sıra sanatçılar da sosyal medya hesaplarından etkinliğe destek verdi. Fahrettin Koca, destek eyleminin ardından Twitter hesabından ikinci bir paylaşım yaptı. Sağlık çalışanlarının 3 gün alkışlanması isteyen Koca, paylaşımında “SAAT 21.00 ALKIŞI İÇİN SAĞ OL TÜRKİYE! Şehir şehir, ev ev çağrımıza uydun. Özverili sağlık çalışanlarımıza alkışınla güç verdin. Yarın, ertesi gün aynı saatte minnettarlığımızın sesi tekrar duyulsun! ÜST ÜSTE ÜÇ GÜN ALKIŞLAYALIM!” ifadelerine yer verdi.  
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın çağrısıyla tüm Türkiye’de olduğu gibi Antalya'da da vatandaşlar balkonlara çıkarak sağlık çalışanlarına alkışlarla teşekkür etti.

haberimizvar.net- 

Yeni nesil koronavirüs (Covid-19) ile mücadele eden sağlık emekçilerine destek için bugün sosyal medya üzerinden yapılan çağrıların ardından saat 21.00’de Türkiye’nin her yerindeki vatandaşlar evlerinin camlarından, balkonlarından bir dakika boyunca sağlık çalışanlarını alkışladı. Avrupa ülkelerinde başlayan her akşam 21.00’de sağlık emekçilerine destek amacıyla bir dakika alkış eylemi için #SağlıkEmekçileriİçin1Dakika etiketiyle bugün Türkiye’de de çağrı yapılmıştı.

 

EN ÇOK PAYLAŞILAN GÜNDEM

 

Prof. Dr. Şebnem Korur Fincancı, Maside Ocak gibi isimlerin çağrısının ardından vatandaşlar saat 21.00’de evlerinin balkonlarından sağlık çalışanlarını alkışladı. Çok sayıda ilde evlerinin balkonları ve camlarına çıkanlar sağlık çalışanlarını alkışladı. “Saat 21.00” başlığı da Twitter’da en çok paylaşım yapılan gündem maddeleri arasında yer aldı.

 

‘NE KADAR ALKIŞLASAK AZDIR’

 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da, saat 20.59’da Twitter hesabından “ALKIŞLAYALIM! NE KADAR ALKIŞLASAK AZDIR! Bugün saat 14’te Meclis’teki konuşmamda milletimin temsilcilerini özverili sağlık çalışanlarımızı alkışlamaya davet ettim. Şimdi tam 21.00’de milletimizi, bu alkış sesini Türkiye çapında, balkonlardan yükseltmeye davet ediyorum” paylaşımı yaptı.

 

‘ALKIŞLAR 3 GÜN DEVAM ETSİN’

 

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Demir Grup Sivaspor ve Anadolu Efes Spor kulüplerinin yanı sıra sanatçılar da sosyal medya hesaplarından etkinliğe destek verdi. Fahrettin Koca, destek eyleminin ardından Twitter hesabından ikinci bir paylaşım yaptı. Sağlık çalışanlarının 3 gün alkışlanması isteyen Koca, paylaşımında “SAAT 21.00 ALKIŞI İÇİN SAĞ OL TÜRKİYE! Şehir şehir, ev ev çağrımıza uydun. Özverili sağlık çalışanlarımıza alkışınla güç verdin. Yarın, ertesi gün aynı saatte minnettarlığımızın sesi tekrar duyulsun! ÜST ÜSTE ÜÇ GÜN ALKIŞLAYALIM!” ifadelerine yer verdi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.