Antalya Deniz'ine sahip çık

GÜNDEM 24.10.2021 - 17:04, Güncelleme: 24.10.2021 - 17:04
 

Antalya Deniz'ine sahip çık

Antalya'da Spinal Muskuler Atrofi (SMA) Tip 1 hastası Deniz bebek için gönüllülerin desteğiyle Karaalioğlu Parkı'nda kermes düzenleniyor. Kermesin tüm geliri ile yapılacak bağışlar, Deniz'in tedavi masrafları için açılan hesaba yatırılacak.

haberimizvar.net- Antalya 'da oturan Zeynep (36) ve Oğuz Elmas (36) çifti SMA hastası olan kızları Deniz'i yaşatabilmek için 16 aydır  mücadele veriyor. Deniz bebeğin ABD’de 2,2 milyon dolarlık gen tedavisi olması için yardım kampanyası başlatan aileye gönüllüler de destek veriyor. Deniz bebeğin yardım kampanyasına katkı sağlamak amacıyla Karaalioğlu Parkı'nda kermes düzenleniyor. El işi ürünler ile yiyeceklerin satıldığı kermesten elde edilecek gelir ile yapılacak bağışlar, Deniz için açılan hesaba yatırılacak. DENİZ'E BİR DAMLA DA SİZ OLUN    Deniz bebeğin gönüllü abisi olarak kendini tanıtan öğretmen Yağız Sesli, "Valilik izinli kampanyamız şuan yüzde 77'.  2,2 milyon dolarlık tedavi için son  506 bin dolar bir paramız kaldı.  Herkesin destekleriyle Deniz'i tedavisiyle buluşturmak istiyoruz. Antalya'nın güzel kızı 2 buçuk yaşındaki Deniz kızımızı yaşatmak istiyoruz. Herkesten destek bekliyoruz" dedi.  DENİZ YAŞ KRİTERİNİ KAÇIRDI  SMA Tip 1 hastalısı Deniz bebeğin tedavisinde kritik bir süreçte olduğunu söyleyen Sesli, "Tedavinin biri yaş diğeri kilo olmak üzere iki kriteri var . Maalesef deniz 2 yaşını geçtiği için yaş kriterini kaçırdı. Son olarak kilo kriteri kaldı. Son 1. 5 kilosu kaldı. Deniz yaşamak ve oynamak istiyor.  Şuan da Antalya Karaalioğlan Parkı'ndayız. Herkesi destekleme bekliyoruz. Kermesimizde kitaptan yiyeceği her şey mevcut. Elde edilen gelirler Deniz'in kampanyasında kullanılacak" dedi.
Antalya'da Spinal Muskuler Atrofi (SMA) Tip 1 hastası Deniz bebek için gönüllülerin desteğiyle Karaalioğlu Parkı'nda kermes düzenleniyor. Kermesin tüm geliri ile yapılacak bağışlar, Deniz'in tedavi masrafları için açılan hesaba yatırılacak.

haberimizvar.net- Antalya 'da oturan Zeynep (36) ve Oğuz Elmas (36) çifti SMA hastası olan kızları Deniz'i yaşatabilmek için 16 aydır  mücadele veriyor. Deniz bebeğin ABD’de 2,2 milyon dolarlık gen tedavisi olması için yardım kampanyası başlatan aileye gönüllüler de destek veriyor.

Deniz bebeğin yardım kampanyasına katkı sağlamak amacıyla Karaalioğlu Parkı'nda kermes düzenleniyor. El işi ürünler ile yiyeceklerin satıldığı kermesten elde edilecek gelir ile yapılacak bağışlar, Deniz için açılan hesaba yatırılacak.

DENİZ'E BİR DAMLA DA SİZ OLUN  
 Deniz bebeğin gönüllü abisi olarak kendini tanıtan öğretmen Yağız Sesli, "Valilik izinli kampanyamız şuan yüzde 77'.  2,2 milyon dolarlık tedavi için son  506 bin dolar bir paramız kaldı.  Herkesin destekleriyle Deniz'i tedavisiyle buluşturmak istiyoruz. Antalya'nın güzel kızı 2 buçuk yaşındaki Deniz kızımızı yaşatmak istiyoruz. Herkesten destek bekliyoruz" dedi. 

DENİZ YAŞ KRİTERİNİ KAÇIRDI 
SMA Tip 1 hastalısı Deniz bebeğin tedavisinde kritik bir süreçte olduğunu söyleyen Sesli, "Tedavinin biri yaş diğeri kilo olmak üzere iki kriteri var . Maalesef deniz 2 yaşını geçtiği için yaş kriterini kaçırdı. Son olarak kilo kriteri kaldı. Son 1. 5 kilosu kaldı. Deniz yaşamak ve oynamak istiyor.  Şuan da Antalya Karaalioğlan Parkı'ndayız. Herkesi destekleme bekliyoruz. Kermesimizde kitaptan yiyeceği her şey mevcut. Elde edilen gelirler Deniz'in kampanyasında kullanılacak" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.