Antalya Deva seçimlere hazır

SİYASET 05.02.2023 - 12:57, Güncelleme: 05.02.2023 - 12:57
 

Antalya Deva seçimlere hazır

Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı İdris Şahin dün Antalya’ya gelerek Deva Partisi Antalya İl Teşkilatının da katılımıyla birlikte Seçim ve Sandık Güvenliği Eğitimi verdi.

haberimizvar.net Antalya, Isparta, Burdur, Manavgat İlçe Başkanları da teşkilatları ile birlikte tam katılım sağladı. Seçim İşleri Başkanı Av.İdris Şahin ve Yardımcıları Furkan Arık, Mahmut Sevindi, Emre Altun, Yakup Engin ve Esra Poyraz da verilen eğitime katıldılar. Önümüzde ki seçimlerle ilgili hukuki mevzuatlardan bahsedilen toplantıda seçim sürecinin titizlikle takipi konusunda bilgilendirmeler yapıldı. Yaklaşan seçimlerden dolayı, Genel Başkan Yardımcısı İdris Şahin seçimlerde en yüksek başarının temini için lüzumlu olan plan, program ve koordinasyon çalışmalarının nasıl ilerleyeceğini katılım sağlayan teşkilatlara anlattı. Önümüzdeki seçimlerde sandık güvenliğinden de bahsedilen bir eğitim gerçekleşti. Antalya İl Başkanı Selda Öner İl Teşkilat İşleri Başkanı Emre Karaşin, İl Seçim İşleri Başkanı Sinan Tetik ve Kurumsal İletişim ve Tanıtım Başkanı Murat Barçın, Kadın Çalışmaları Başkanı Nuray Özkul, İl Genel Sekreteri Sedat Kaya, Gençlik Çalışmaları Başkanı Erdem Ateş, Eğitim Politikaları Başkanı Erdal Çelik ve Halkla İlişkiler Başkanı Doğukan Ak ve il ilçe yöneticilerinin katıldığı etkinlikte ‘seçime hazırız’ mesajı verildi.
Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı İdris Şahin dün Antalya’ya gelerek Deva Partisi Antalya İl Teşkilatının da katılımıyla birlikte Seçim ve Sandık Güvenliği Eğitimi verdi.

haberimizvar.net Antalya, Isparta, Burdur, Manavgat İlçe Başkanları da teşkilatları ile birlikte tam katılım sağladı.

Seçim İşleri Başkanı Av.İdris Şahin ve Yardımcıları Furkan Arık, Mahmut Sevindi, Emre Altun, Yakup Engin ve Esra Poyraz da verilen eğitime katıldılar. Önümüzde ki seçimlerle ilgili hukuki mevzuatlardan bahsedilen toplantıda seçim sürecinin titizlikle takipi konusunda bilgilendirmeler yapıldı.

Yaklaşan seçimlerden dolayı, Genel Başkan Yardımcısı İdris Şahin seçimlerde en yüksek başarının temini için lüzumlu olan plan, program ve koordinasyon çalışmalarının nasıl ilerleyeceğini katılım sağlayan teşkilatlara anlattı. Önümüzdeki seçimlerde sandık güvenliğinden de bahsedilen bir eğitim gerçekleşti.

Antalya İl Başkanı Selda Öner İl Teşkilat İşleri Başkanı Emre Karaşin, İl Seçim İşleri Başkanı Sinan Tetik ve Kurumsal İletişim ve Tanıtım Başkanı Murat Barçın, Kadın Çalışmaları Başkanı Nuray Özkul, İl Genel Sekreteri Sedat Kaya, Gençlik Çalışmaları Başkanı Erdem Ateş, Eğitim Politikaları Başkanı Erdal Çelik ve Halkla İlişkiler Başkanı Doğukan Ak ve il ilçe yöneticilerinin katıldığı etkinlikte ‘seçime hazırız’ mesajı verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.