Antalya DOB'dan yeni yıl konseri

KÜLTÜR (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 30.12.2023 - 14:01, Güncelleme: 30.12.2023 - 14:01
 

Antalya DOB'dan yeni yıl konseri

Antalya Devlet Opera ve Balesi (Antalya DOB), 2024 yılına konserle 'merhaba' dedi.

haberimizvar.net- Haşim İşcan Kültür Merkezi'ndeki opera sahnesinde gerçekleşen konserde orkestrayı şef Hakan Kalkan yönetti, Demet Emen de başkemancı olarak orkestrada yer aldı. Konserde Antalya DOB sanatçıları sopranolar Serap Demirhan, Işılay Meriç Karataş, mezzo sopranolar Tuğçe Oğuzülgen, Medine Tuganova, tenorlar Erdi Can Aybaş, Dağhan Ergün, Baha İşler, baritonlar Toygarhan Atuner, Ümit Burak Tekinay ile bas Umut Tarık Akça solist olarak sahneye çıktı. DANS EŞLİĞİNDE ŞARKILAR Dünyaca ünlü bestecilerin eserlerinin opera diliyle seslendirildiği gecede bale sanatçıları Burak Özbek, Milina Fidan Özbek, Volkan Altunel, Sevim Yıldız, Mustafa Kaya, Perihan Selin Telek de yer aldı. Sanatçılar, koreografileri Kürşat Kılıç tarafından hazırlanan danslarıyla sanatseverleri hayran bıraktı. Opera şarkıları ve dansların eşliğinde neşeli, keyifli, renkli bir akşam yaşayan yerli ve yabancı izleyici, orkestrayı, solistleri, bale sanatçılarını dakikalarca ayakta alkışlarken, yeni yıla da birlikte 'merhaba' dendi.
Antalya Devlet Opera ve Balesi (Antalya DOB), 2024 yılına konserle 'merhaba' dedi.

haberimizvar.net- Haşim İşcan Kültür Merkezi'ndeki opera sahnesinde gerçekleşen konserde orkestrayı şef Hakan Kalkan yönetti, Demet Emen de başkemancı olarak orkestrada yer aldı. Konserde Antalya DOB sanatçıları sopranolar Serap Demirhan, Işılay Meriç Karataş, mezzo sopranolar Tuğçe Oğuzülgen, Medine Tuganova, tenorlar Erdi Can Aybaş, Dağhan Ergün, Baha İşler, baritonlar Toygarhan Atuner, Ümit Burak Tekinay ile bas Umut Tarık Akça solist olarak sahneye çıktı.

DANS EŞLİĞİNDE ŞARKILAR

Dünyaca ünlü bestecilerin eserlerinin opera diliyle seslendirildiği gecede bale sanatçıları Burak Özbek, Milina Fidan Özbek, Volkan Altunel, Sevim Yıldız, Mustafa Kaya, Perihan Selin Telek de yer aldı. Sanatçılar, koreografileri Kürşat Kılıç tarafından hazırlanan danslarıyla sanatseverleri hayran bıraktı. Opera şarkıları ve dansların eşliğinde neşeli, keyifli, renkli bir akşam yaşayan yerli ve yabancı izleyici, orkestrayı, solistleri, bale sanatçılarını dakikalarca ayakta alkışlarken, yeni yıla da birlikte 'merhaba' dendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.