Antalya dünyanın en iyi 57'nci kenti

YEREL 15.12.2023 - 13:56, Güncelleme: 15.12.2023 - 13:56
 

Antalya dünyanın en iyi 57'nci kenti

Antalya, Merkezi İngiltere'nin Başkenti Londra'da olan pazar araştırma şirketi 'Euromonitor' tarafından açıklanan ve Türkiye'den 3 şehrin girdiği 'Dünyanın En İyi 100 Şehri 2023' listesinde 57'nci sırada yer aldı..

haberimizvar.net- İngiltere Londra merkezli pazar araştırma şirketi Euromonitor, dünyanın en iyi 100 şehri 2023 listesini açıkladı. Avrupa, toplam 63 şehir ile listede ön plana çıktı. Ekonomik ve ticari performans, turizm performansı gibi 55 farklı ölçüt kullanılarak hazırlanan listede Türkiye'den de 3 şehir yer aldı. Peki dünyanın en iyi 100 şehri listesinde İstanbul kaçıncı sırada? İşte haberin detayları ve o liste... İngiliz merkezli bir pazar araştırma şirketi olan Euromonitor, dünyanın en iyi 100 şehri listesini açıkladı. Listede Türkiye'den de 3 kent yer aldı. Ekonomik ve ticari performans, turizm performansı gibi 55 farklı ölçüt kullanılarak hazırlanan listede Avrupa, toplam 63 şehir ile listede ön plana çıktı. İSTANBUL EN POPÜLER YABANCI DESTİNASYONU OLARAK TANIMLANDI Ayrıca listede, İstanbul ile ilgili dikkat çeken bir veri yer aldı. İstanbul, 20.2 milyon uluslararası varışla dünyanın en popüler yabancı destinasyonu olarak tanımlandı.
Antalya, Merkezi İngiltere'nin Başkenti Londra'da olan pazar araştırma şirketi 'Euromonitor' tarafından açıklanan ve Türkiye'den 3 şehrin girdiği 'Dünyanın En İyi 100 Şehri 2023' listesinde 57'nci sırada yer aldı..

haberimizvar.net- İngiltere Londra merkezli pazar araştırma şirketi Euromonitor, dünyanın en iyi 100 şehri 2023 listesini açıkladı. Avrupa, toplam 63 şehir ile listede ön plana çıktı. Ekonomik ve ticari performans, turizm performansı gibi 55 farklı ölçüt kullanılarak hazırlanan listede Türkiye'den de 3 şehir yer aldı. Peki dünyanın en iyi 100 şehri listesinde İstanbul kaçıncı sırada? İşte haberin detayları ve o liste...

İngiliz merkezli bir pazar araştırma şirketi olan Euromonitor, dünyanın en iyi 100 şehri listesini açıkladı. Listede Türkiye'den de 3 kent yer aldı. Ekonomik ve ticari performans, turizm performansı gibi 55 farklı ölçüt kullanılarak hazırlanan listede Avrupa, toplam 63 şehir ile listede ön plana çıktı.

İSTANBUL EN POPÜLER YABANCI DESTİNASYONU OLARAK TANIMLANDI

Ayrıca listede, İstanbul ile ilgili dikkat çeken bir veri yer aldı. İstanbul, 20.2 milyon uluslararası varışla dünyanın en popüler yabancı destinasyonu olarak tanımlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.