Antalya Edebiyat Günleri’nde ödülleri sahibini buldu

KÜLTÜR 18.11.2023 - 09:50, Güncelleme: 18.11.2023 - 09:50
 

Antalya Edebiyat Günleri’nde ödülleri sahibini buldu

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen 8. Antalya Edebiyat Günlerinde, yazın dünyasının en canlı alanlarından öykü dalında yılın en iyilerinin ödüllendirildiği tören Türkan Şoray Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

haberimizvar.net- Onur Ödülleri ve Öykü Kitabı olarak iki ayrı kategoride ödüllerin takdim edildiği gecede açılış konuşması Antalya Edebiyat Günlerinin gönüllü Genel Yönetmeni Ferruh Tunç tarafından gerçekleştirildi. Tunç, şunları söyledi: “Hepimizin amacı iyiliğin, güzelin, değerinin mümkün olduğunca insanın evine, kalbine ulaşması ama kalbine ve evine ulaşırken onları aldatarak onları istismar ederek onları yanıltarak yapılmasına karşıyız. Antalya Edebiyat Günlerinin vazgeçemediği, vazgeçmediği 8 yıldır bir ilkesi var. O da bu düzeyden taviz vermemek. Her yıl çok değerli edebiyatçılar bize katıldı. Biz onlara ödül vermiş gibi olduk aslında ama aslında onlar kentimizi onurlandırdılar.” Bu yıl seçici kurul tarafından Onur Ödülleri kategorisinde Erendiz Atasü ve Ali Cengizkan ödül sahibi olurken, En İyi Öykü Kitabı Ödülü Şenay Eroğlu Aksoy’a, En İyi İlk Öykü Kitabı Ödülü ise Okşan Mağara ve Aslıhan Duman’a takdim edildi. Ödül Töreni sonrası Vedat Sakman, eşsiz şarkılarıyla unutulmaz bir konser gerçekleştirdi.  
Antalya’da Muratpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen 8. Antalya Edebiyat Günlerinde, yazın dünyasının en canlı alanlarından öykü dalında yılın en iyilerinin ödüllendirildiği tören Türkan Şoray Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

haberimizvar.net- Onur Ödülleri ve Öykü Kitabı olarak iki ayrı kategoride ödüllerin takdim edildiği gecede açılış konuşması Antalya Edebiyat Günlerinin gönüllü Genel Yönetmeni Ferruh Tunç tarafından gerçekleştirildi. Tunç, şunları söyledi:

“Hepimizin amacı iyiliğin, güzelin, değerinin mümkün olduğunca insanın evine, kalbine ulaşması ama kalbine ve evine ulaşırken onları aldatarak onları istismar ederek onları yanıltarak yapılmasına karşıyız. Antalya Edebiyat Günlerinin vazgeçemediği, vazgeçmediği 8 yıldır bir ilkesi var. O da bu düzeyden taviz vermemek. Her yıl çok değerli edebiyatçılar bize katıldı. Biz onlara ödül vermiş gibi olduk aslında ama aslında onlar kentimizi onurlandırdılar.”

Bu yıl seçici kurul tarafından Onur Ödülleri kategorisinde Erendiz Atasü ve Ali Cengizkan ödül sahibi olurken, En İyi Öykü Kitabı Ödülü Şenay Eroğlu Aksoy’a, En İyi İlk Öykü Kitabı Ödülü ise Okşan Mağara ve Aslıhan Duman’a takdim edildi.

Ödül Töreni sonrası Vedat Sakman, eşsiz şarkılarıyla unutulmaz bir konser gerçekleştirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.