Antalya Emniyet Müdürlüğü Kızılay'a kan bağışı yapıyor

SAĞLIK (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 28.10.2023 - 12:36, Güncelleme: 28.10.2023 - 12:36
 

Antalya Emniyet Müdürlüğü Kızılay'a kan bağışı yapıyor

Antalya İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik ve hizmet binasında görev yapan birim müdürleri, '100.Yıl-100 Kan Bağışı' etkinlikleri kapsamında Kızılay'a kan bağışında bulundu.

haberimizvar.net- Cumhuriyetimizin 100. Yıl Dönümü etkinlikleri kapsamında, '100.Yıl-100 Kan Bağışı' etkinliğine Antalya İl Emniyet Müdürlüğü personeli de katıldı. Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası'nda Kızılay görevlileri tarafından kan bağışı bölümü kuruldu. İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, müdür yardımcıları ve şube müdürleri ile hizmet binasındaki görevli polisler, etkinlik kapsamında kan bağışında bulundu. Türk polisinin vatanı ve tüm kutsal değerleri için her daim kanını vermeye hazır olduğunu belirten İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, "Yapılan en ufak bir iyilik çok uzaklarda hiç tanımadığımız insanların hayatına dokunabiliyor. Kan sadece acil durumlarda değil, sürekli bir ihtiyaçtır. Bunu en iyi bir yakınımızın ihtiyacı olduğunda anlıyoruz" dedi. Çevik, kan verip can bulmak için millet olarak her zaman duyarlı olunması gerektiğinhi vurguladı. '100.Yıl-100 Kan Bağışı' kampanyasında Türk Kızılayı yetkilileri tarafından 10 kez kan bağışında bulunan 1 kişiye bronz madalya, 35 kez kan bağışında bulunan 2 kişi, altın madalya ile ödüllendirildi.  
Antalya İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik ve hizmet binasında görev yapan birim müdürleri, '100.Yıl-100 Kan Bağışı' etkinlikleri kapsamında Kızılay'a kan bağışında bulundu.

haberimizvar.net- Cumhuriyetimizin 100. Yıl Dönümü etkinlikleri kapsamında, '100.Yıl-100 Kan Bağışı' etkinliğine Antalya İl Emniyet Müdürlüğü personeli de katıldı. Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası'nda Kızılay görevlileri tarafından kan bağışı bölümü kuruldu. İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, müdür yardımcıları ve şube müdürleri ile hizmet binasındaki görevli polisler, etkinlik kapsamında kan bağışında bulundu. Türk polisinin vatanı ve tüm kutsal değerleri için her daim kanını vermeye hazır olduğunu belirten İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, "Yapılan en ufak bir iyilik çok uzaklarda hiç tanımadığımız insanların hayatına dokunabiliyor. Kan sadece acil durumlarda değil, sürekli bir ihtiyaçtır. Bunu en iyi bir yakınımızın ihtiyacı olduğunda anlıyoruz" dedi. Çevik, kan verip can bulmak için millet olarak her zaman duyarlı olunması gerektiğinhi vurguladı.

'100.Yıl-100 Kan Bağışı' kampanyasında Türk Kızılayı yetkilileri tarafından 10 kez kan bağışında bulunan 1 kişiye bronz madalya, 35 kez kan bağışında bulunan 2 kişi, altın madalya ile ödüllendirildi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.