Antalya EURO 2032'e ev sahipliği yapacak

SPOR 10.10.2023 - 16:50, Güncelleme: 10.10.2023 - 16:54
 

Antalya EURO 2032'e ev sahipliği yapacak

Türkiye’nin EURO 2032 maçlarının oynanması için UEFA’ya teklif ettiği statlar belli oldu. Listede Antalya Stadyum'u da yer aldı.

haberimizvar.net- İki ülke, maçların oynanması için 10’ar stat sundu. UEFA, Ekim 2026’ya kadar ülke başına beş olmak üzere maçların oynanacağı 10 stadyumu seçecek. UEFA’nın sitesinde yer alan bilgiye göre Türkiye’nin UEFA’ya teklif ettiği stadlar şunlar: İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı Yeni Ankara Stadı Ali Sami Yen Stadı Şükrü Saraçoğlu Stadyumu (Bursa) Timsah Arena (Trabzon) Şenol Güneş Spor Kompleksi Konya Büyükşehir Stadyumu Gaziantep Kalyon Stadyumu Eskişehir Stadyumu Antalya Stadyumu
Türkiye’nin EURO 2032 maçlarının oynanması için UEFA’ya teklif ettiği statlar belli oldu. Listede Antalya Stadyum'u da yer aldı.

haberimizvar.net- İki ülke, maçların oynanması için 10’ar stat sundu. UEFA, Ekim 2026’ya kadar ülke başına beş olmak üzere maçların oynanacağı 10 stadyumu seçecek.

UEFA’nın sitesinde yer alan bilgiye göre Türkiye’nin UEFA’ya teklif ettiği stadlar şunlar:

İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı
Yeni Ankara Stadı
Ali Sami Yen Stadı
Şükrü Saraçoğlu Stadyumu
(Bursa) Timsah Arena
(Trabzon) Şenol Güneş Spor Kompleksi
Konya Büyükşehir Stadyumu
Gaziantep Kalyon Stadyumu
Eskişehir Stadyumu
Antalya Stadyumu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.