Antalya gençliği Seçim Kürsüsü kurdu

SİYASET 03.04.2023 - 16:41, Güncelleme: 03.04.2023 - 16:41
 

Antalya gençliği Seçim Kürsüsü kurdu

1 Nisan tarihinde Antalya'da yapılan ‘Solcu Liseliler’ ve ‘Türkiye Komünist Gençlik’in ortak düzenlediği "Gençlik Seçim Kürsüsü Kuruyor" etkinliği gerçekleşti.

Etkinlikte sosyal medyanın gençler üzerindeki etkisi, gençliğin geleceksizleşmesi, Z kuşağı ve seküler milliyetçilik konularının yanı sıra; düzen siyasetinin gençleri nasıl yanlış resmettigi, eğitimin niteliksizleşmesi, özellikle liseli öğrencilerin formal eğitimle olan bağlarının kopması, depremde online eğitime geçen üniversiteler gibi birçok konu ele alındı.   Kürsüde söz alan konuşmacıların yanı sıra, birçok lise ve üniversite öğrencisi de yazılı katkılarda bulundu. Etkinlikte TKP Antalya milletvekili adayı Sevim Nur Aydın ve TKP Antalya gençlik temsilcisi Osman Ozan Kapar da konuşmalar yaptı. Etkinliğin sonunda oluşturulan ekiple birlikte kolektif şekilde yazılan bir "sonuç bildirgesi" hazırlandı. Etkinlik seçim kürsüsünün seçimler yaklaşırken tekrar kurulacağı ve tartışmalara devam edileceği duyurusuyla sonlandırıldı.  
1 Nisan tarihinde Antalya'da yapılan ‘Solcu Liseliler’ ve ‘Türkiye Komünist Gençlik’in ortak düzenlediği "Gençlik Seçim Kürsüsü Kuruyor" etkinliği gerçekleşti.

Etkinlikte sosyal medyanın gençler üzerindeki etkisi, gençliğin geleceksizleşmesi, Z kuşağı ve seküler milliyetçilik konularının yanı sıra; düzen siyasetinin gençleri nasıl yanlış resmettigi, eğitimin niteliksizleşmesi, özellikle liseli öğrencilerin formal eğitimle olan bağlarının kopması, depremde online eğitime geçen üniversiteler gibi birçok konu ele alındı.

 

Kürsüde söz alan konuşmacıların yanı sıra, birçok lise ve üniversite öğrencisi de yazılı katkılarda bulundu. Etkinlikte TKP Antalya milletvekili adayı Sevim Nur Aydın ve TKP Antalya gençlik temsilcisi Osman Ozan Kapar da konuşmalar yaptı. Etkinliğin sonunda oluşturulan ekiple birlikte kolektif şekilde yazılan bir "sonuç bildirgesi" hazırlandı. Etkinlik seçim kürsüsünün seçimler yaklaşırken tekrar kurulacağı ve tartışmalara devam edileceği duyurusuyla sonlandırıldı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.