Antalya Gençliği "Seçim Kürsüsü" Kuruyor.

SİYASET 30.03.2023 - 17:49, Güncelleme: 30.03.2023 - 17:49
 

Antalya Gençliği "Seçim Kürsüsü" Kuruyor.

Solcu Liseliler ve Türkiye Komünist Gençliği, birlikte düzenleyeceği etkinliği "Antalya Gençliği Seçim Kürsüsü Kuruyor" çağrısıyla duyurdu.

Kürsü, 1 Nisan Cumartesi, saat 16.00'da Harman Bistro Cafe'de (Dershaneler Bölgesi) kurulacak. Etkinlikte aynı zamanda TKP'nin milletvekili adayları Sevimnur Aydın ve Ozan Kapar da yer alacaklar.  Konuyla ilgili görüşlerine başvurduğumuz Türkiye Komünist Gençliği temsilcisi ve Antalya TKP milletvekili adayı Ozan Kapar:   "Gençlere dinamik, özgürce fikrini belirteceği ve sözünü söyleyebileceği bir olanak yaratmak istedik. Gençliğin siyasete katılımı, memlekete dair sorunları konuşmasını, tartışmasını istiyoruz." şeklinde konuştu.  Kapar, " Gençlerin sorunlarını bu kadar basite indirgeyen düzen siyasetine karşı gerçek sorunları konuşmak, tartışmak istiyoruz. Gençliğin de sözü olduğunu, kendi iradesiyle kendi varlığıyla söz söyleyebileceğini biliyoruz ve bunun için alternatif yollar bulmaya çalışıyoruz. Sözü olan tüm arkadaşlarımızı mikrofona davet ediyoruz." dedi.
Solcu Liseliler ve Türkiye Komünist Gençliği, birlikte düzenleyeceği etkinliği "Antalya Gençliği Seçim Kürsüsü Kuruyor" çağrısıyla duyurdu.

Kürsü, 1 Nisan Cumartesi, saat 16.00'da Harman Bistro Cafe'de (Dershaneler Bölgesi) kurulacak. Etkinlikte aynı zamanda TKP'nin milletvekili adayları Sevimnur Aydın ve Ozan Kapar da yer alacaklar. 

Konuyla ilgili görüşlerine başvurduğumuz Türkiye Komünist Gençliği temsilcisi ve Antalya TKP milletvekili adayı Ozan Kapar:  
"Gençlere dinamik, özgürce fikrini belirteceği ve sözünü söyleyebileceği bir olanak yaratmak istedik. Gençliğin siyasete katılımı, memlekete dair sorunları konuşmasını, tartışmasını istiyoruz." şeklinde konuştu. 

Kapar, " Gençlerin sorunlarını bu kadar basite indirgeyen düzen siyasetine karşı gerçek sorunları konuşmak, tartışmak istiyoruz. Gençliğin de sözü olduğunu, kendi iradesiyle kendi varlığıyla söz söyleyebileceğini biliyoruz ve bunun için alternatif yollar bulmaya çalışıyoruz. Sözü olan tüm arkadaşlarımızı mikrofona davet ediyoruz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.