'Antalya halkına ceza verilmeye çalışılıyor'

SİYASET 24.11.2023 - 22:23, Güncelleme: 24.11.2023 - 22:23
 

'Antalya halkına ceza verilmeye çalışılıyor'

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, konuşan CHP Antalya Milletvekili Av. Cavit Arı; Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı görevini yapmıyor. Antalya halkına ceza vermeye çalışıyor.

haberimizvar.net- Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi CHP Antalya Milletvekili Av. Cavit ARI; TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Teklifi ve 2022 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanun Teklifi görüşmeler sırasında, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’na Antalya’da yaşanan ulaşım sorununu ve CHP’li Büyükşehir Belediyesi’ne yapılan haksız yaklaşım sonuncunda halkın yaşadığı mağduriyeti gündeme getirdi. ÇEVRE YOLU BAĞLANTI İHTİYACI Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi CHP Antalya Milletvekili Av. Cavit Arı şu şekilde konuştu; “Sayın Bakan, ben Antalya Milletvekiliyim. Geçtiğimiz dönemlerde Antalya Büyükşehir Belediyesini başka bir belediye başkanı yönetirken Karayolları tarafından yapılan üst geçitler vardı veya çevre yolu bağlantıları vardı, köprüler vardı, inşaatları vardı. Bu belediye başkanımız, o üst geçitlerin veya çevre yolu bağlantılarının kavşaklarına kendi tabelasını koydu, resimleriyle beraber o tabelalarını koyarak o inşaatları yani köprüleri, üst geçitleri kendisi yapıyormuş gibi bir hava yarattı. Yani siyasetin içerisinde olan birisi olmasam ben de inanacaktım az daha, yani böyle kamuoyunu yanıltacak davranışlar sergiledi. Karayolları Antalya Bölge Müdürlüğünden bir yetkili de gidip o tabelayı kaldıramadı o dönemlerde. HALKA EZİYET EDİYORSUNUZ Şimdi, Antalya Büyükşehir Belediyesini Cumhuriyet Halk Partili bir belediye başkanımız yönetmekte. Karayolları tarafından yapılması gereken ve Antalya’nın doğudan batıya doğru ana arter olarak devam etmesi gereken bir güzergâhı ısrarla yapmıyorsunuz, bakın, ısrarla yapmıyorsunuz. Bu davranışınız belki bir Cumhuriyet Halk Partili belediyeyi cezalandıralım anlayışı olabilir. BAĞLANTILARA İHTİYAÇ VAR  Ancak bu anlayış, Antalya’da, özellikle Uncalı diye ifade ettiğimiz ve batı çevre yoluna doğru devam eden vatandaşlarımızın her gün, dakikalarca, o yolda, yoğun trafik içerisinde kalmasına yol açıyor. Sayın Bakan, Akdeniz Sanayi, Uncalı, Duraliler güzergâhında üst geçitlere ve çevre yolu bağlantılarına ihtiyaç var, bunun projelerinin de yapıldığını biliyoruz. Bir an evvel bu çalışmalara başlanması ve bu hattın rahatlatılması gerekmekte.”
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, konuşan CHP Antalya Milletvekili Av. Cavit Arı; Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı görevini yapmıyor. Antalya halkına ceza vermeye çalışıyor.

haberimizvar.net- Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi CHP Antalya Milletvekili Av. Cavit ARI; TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Teklifi ve 2022 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanun Teklifi görüşmeler sırasında, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’na Antalya’da yaşanan ulaşım sorununu ve CHP’li Büyükşehir Belediyesi’ne yapılan haksız yaklaşım sonuncunda halkın yaşadığı mağduriyeti gündeme getirdi.

ÇEVRE YOLU BAĞLANTI İHTİYACI

Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi CHP Antalya Milletvekili Av. Cavit Arı şu şekilde konuştu; “Sayın Bakan, ben Antalya Milletvekiliyim. Geçtiğimiz dönemlerde Antalya Büyükşehir Belediyesini başka bir belediye başkanı yönetirken Karayolları tarafından yapılan üst geçitler vardı veya çevre yolu bağlantıları vardı, köprüler vardı, inşaatları vardı. Bu belediye başkanımız, o üst geçitlerin veya çevre yolu bağlantılarının kavşaklarına kendi tabelasını koydu, resimleriyle beraber o tabelalarını koyarak o inşaatları yani köprüleri, üst geçitleri kendisi yapıyormuş gibi bir hava yarattı. Yani siyasetin içerisinde olan birisi olmasam ben de inanacaktım az daha, yani böyle kamuoyunu yanıltacak davranışlar sergiledi. Karayolları Antalya Bölge Müdürlüğünden bir yetkili de gidip o tabelayı kaldıramadı o dönemlerde.

HALKA EZİYET EDİYORSUNUZ

Şimdi, Antalya Büyükşehir Belediyesini Cumhuriyet Halk Partili bir belediye başkanımız yönetmekte. Karayolları tarafından yapılması gereken ve Antalya’nın doğudan batıya doğru ana arter olarak devam etmesi gereken bir güzergâhı ısrarla yapmıyorsunuz, bakın, ısrarla yapmıyorsunuz. Bu davranışınız belki bir Cumhuriyet Halk Partili belediyeyi cezalandıralım anlayışı olabilir.

BAĞLANTILARA İHTİYAÇ VAR

 Ancak bu anlayış, Antalya’da, özellikle Uncalı diye ifade ettiğimiz ve batı çevre yoluna doğru devam eden vatandaşlarımızın her gün, dakikalarca, o yolda, yoğun trafik içerisinde kalmasına yol açıyor. Sayın Bakan, Akdeniz Sanayi, Uncalı, Duraliler güzergâhında üst geçitlere ve çevre yolu bağlantılarına ihtiyaç var, bunun projelerinin de yapıldığını biliyoruz. Bir an evvel bu çalışmalara başlanması ve bu hattın rahatlatılması gerekmekte.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.